علی اکبر صابری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلاتی که در ارتباط با طرح های هادی اجرا شده در روستاها داریم، موضوع نگهداری پروژه ها است، اظهارکرد: متاسفانه در برخی از روستاها به خوبی از طرح های اجرا شده نگهداری نمی شود و همین امر در کاهش عمر پروژه های اجرا شده تاثیرگذار است.
وی تاکیدکرد: اگر قرار است تا حفاری در روستایی که طرح هادی در آنجا انجام شده صورت گیرد باید در کمیسیون مربوطه مطرح و بعد از تایید این امر صورت گیرد و یا اینکه دستگاه ها بعد از انجام حفاری نسبت به پر کردن آن اقدام کنند چراکه این امر سبب فرونشست معبر و یا آسفالت انجام شده، می شود.
صابری با تاکید بر اینکه دهیاری و شورای روستایی باید نسبت به نگهداری این پروژه ها کوشا باشند، افزود: امر نظافت جوی های آب از دیگر اقداماتی است که باید به آن توجه جدی شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون مطالعات طرح هادی برای تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام شده است، ادامه داد: طرح های هادی نیز در ۵۰ درصد این روستاها به مرحله اجرا در آمده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر در روستاهایی که طرح های هادی با افق ۱۰ ساله انجام شده، امر بازنگری را انجام می دهیم.
انتهای پیام