فتحالله حقیقی در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت انضباط اداری، اظهار کرد: در حال حاضر در استان مدیر پروازی نداریم و این یکی از اقداماتی بود که در راستای ارتقای انضباط ادارای استان انجام شده، همچنین هماهنگی مدیریتی در استان افزایش یافته است.
وی با اشاره به حل و فصل برخی مشکلات استان که سالها معطل مانده بود، افزود: برای حل این مشکلات همه بخشها و دستگاهها سهیم بودند وگرنه همچنان حل نشده باقی میماند. در حال حاضر ۱۰۸ نفر از زنان استان در سمتهایی از قبیل مدیر گروه تا معاون استاندار انتخاب شده و در حوزه جوانان نیز مجمع مشورتی جوانان استان با انتخابات برگزار شد. همچنین در جایگزینی مدیران، افرادی با حداقل ۱۰ سال کمتر انتخاب میشوند و برای آموزش جوانان از همه دستگاهها خواسته شد دو فرد کمتر از ۳۸ سال معرفی کنند و این افراد آموزش دیدند و در حال حاضر این افراد وارد چرخه مدیریتی استان شدهاند.
این مسئول در رابطه با دستاورد سفر مسئولان کشوری از قبیل رئیس سازمان برنامه و بودجه و یا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان، ادامه داد: تاکنون بخش عمدهای از اعضای کابینه دولت و هیئت وزیران به استان زنجان سفر کردند و به دنبال آن هستیم که شایستگیهای استان را بیش از پیش نمایش داده و با ساماندهی پروژههای نیمهتمام، ارزشافزودهای به استان اضافه شود.
نماینده عالی دولت در استان زنجان تصریح کرد: در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان زنجان، پروژه دوخطه کردن راهآهن زنجان - قزوین مطرح شده و اعتبار لازم به آن تخصیص یافت. همچنین اعتبار دو بانده کردن راه سلطانیه – قیدار - همدان و راه زنجان - بیجار - همدان اختصاص یافت و هدف از اتمام و به سرانجام رساندن این پروژها این است که زمان رسیدن به پایتخت یک ساعت کمتر و ۷ میلیون تن بار بیشتری به استان وارد میشود ولی هدف اصلی از پایان رساندن پروژهها این است که با افتتاح آن گام اولیه تبدیل زنجان به مرکز لجستیک شمالغرب ایجاد میشود که زیرساخت بسیار مهمی برای استان زنجان است.
استاندار زنجان یادآور شد: پس از سفر وزیر ارتباطات به زنجان، بخشهایی از استان به خصوص در شهرستانهای ماهنشان و خدابنده به شبکه اینترنت پرسرعت پیوست. همچنین سه فاز برای اتصال همه بخشهای استان به اینترنت پرسرعت تا پایان سال تعریف شده است و در پایان اسفندماه به پایان خواهد رسید و در حال حاضر پیشرفت این طرح قابل توجه بوده، به طوری که از مجموع ۷۹ سایت و ۹۹ روستا تا پایان سال باید مشمول طرح اتصال به شبکه اینترنت پرسرعت شود که تاکنون ۳۶ سایت و ۴۹ روستا به این شبکه پیوسته است.
حقیقی با اشاره به بازگشت به کار برخی واحدهای تولیدی استان به چرخه تولید، عنوان کرد: سال گذشته ۷ واحد تولیدی به بهرهبرداری رسیده که بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری آن است و ۱۰ واحد تولیدی که بین ۵ تا ۱۵ سال تعطیل بود به چرخه تولید بازگشت که ۱۱۰۰ میلیارد تومان میزان سرمایهگذاری این واحدها بود.
وی افزود: واحدهایی که مشکل داشت مورد بررسی قرار گرفت که یکی از این شرکتها، شرکت ایرانترانسفو با مشکل مدیریتی و نقدینگی مواجه بود ولی در حال حاضر مشکل مدیرتی آن حل و ۸۰۰ میلیارد تومان از بدهی آن نیز تهاتر شده و تولید آن در سال گذشته ۱۸۰ درصد رشد داشته و ۲۱ میلیون دلار صادرات داشته و هدفگذاری صادراتی ۳۰ میلیون دلاری را برای امسال دارد که پیشبینی میشود که این میزان بیش از صد درصد تا پایان سال محقق شود.
این مسئول ادامه داد: شرکت ایرانترانسفو از ابتدای سال توانسته ۴۲۰ نفر نیروی انسانی جدید را از طریق آزمون به مجموعه خود اضافه کرده که این اشتغال از بین نیروهای بومی انتخاب شد و امسال نیز ۴۰۰ نفر از طریق آزمونی که دو هفته قبل برگزار شد، جذب میکند که همه این نیروها بومی هستند.
استاندار زنجان خاطرنشان کرد: در برنامه است که امسال ۶ واحد تولیدی جدید به مرحله افتتاح برسد که یکی بزرگترین واحد ذوب بخش خصوصی کشور است که در حال حاضر در مرحله کار آزمایشی بوده و ۶۰۰۰ میلیارد تومان حجم سرمایهگذاری آن است و امسال بیش از ۷۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری به مرحله بهرهبرداری میرسد و ۴۲۰۰ نفر پیشبینی اشتغال برای این واحدها است.
انتهای پیام