داود تقی نیا اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ براساس برنامهریزیها ۶۰۰ مدرسه ابتدایی و ۴۰۰ مدرسه متوسطه اول در سطح استان مجری طرح بوم هستند تا با اجرای این طرح گام بلندی در جهت تحقق شعار «مدرسه برای محله، محله برای مدرسه» برداشته شود.
وی با بیان اینکه مهمترین پیامد اجرای برنامه ویژه مدرسه، توانمندی مدیران ومعلمان، رشد سازمان مدرسه و رشد همهجانبه دانشآموزان است، تصریح کرد: با اجرای برنامه بوم، مدرسه پاسخگویی به نیازها و خواستههای دانشآموزان، اولیاء و اجتماع پیرامونی خود را مد نظر قرار میدهد و برای این منظور علاوه بر امکانات بالفعل، مترصد کشف امکانات بالقوه در درون و برون از مدرسه میشود.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران همچنین گفت: به طور کلی هر برنامهای که در رشد دانشآموزان در ساحتهای ششگانه رشد و تربیت، یعنی رشد اعتقادی و دینی و اخلاقی، رشد علمی و فناورانه، رشد سیاسی و اجتماعی، رشد هنری و زیبایی شناسی، رشد زیستی و بدنی و رشد اقتصادی و حرفهای و معیشتی دانشآموزان موثر باشد، امکان ورود به برنامه ویژه مدرسه را دارد.
تقی نیا با بیان اینکه برنامه ویژه مدرسه در سه زمینه اصلی موضوعات آموزشی، مهارت آموزشی و فعالیتهای میدانی سازماندهی میشود، خاطرنشان کرد: مهمترین رکن ارائه کننده برنامه ویژه مدرسه، معلمان هستند. آموزش معلمان و آگاهی بخشی و ظرفیتسازی برای جلب مشارکت والدین، جامعه محلی، خیرین و سایر حامیان مدرسه به منظور بروز توانمندیها میتواند موجب موفقیت اجرای این برنامه شود.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به چگونگی اجرای این برنامه گفت: این برنامه ۲ ساعت در هفته به طور شناور برنامهریزی و در مدارس اجرا میشود که در مجموع ۶۰ ساعت از زمان آموزش در طول یک سال تحصیلی به این برنامه اختصاص داده خواهد شد.
انتهای پیام