سید مرتضی سقاییاننژاد در دیدار با آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی از مراجع تقلید با اشاره به اجرایی شدن ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در سال جاری اظهار داشت: این اتفاق با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری قم و در شرایط تحریمهای اقتصادی و وضعیت ویژه کرونا رخ داده است.
سقاییان نژاد افزود: در این سرمایه گذاری انجام شده ۴۰ درصد شهرداری و ۶۰ درصد بخش خصوصی نقش داشته است.
شهردار قم با اشاره به شیوع ویروس کرونا و عملکرد شهرداری قم در این زمینه اضافه کرد: برای حراست از جان شهروندان ۴۰ گروه به طور مرتب بوستانها، سرویسهای عمومی و اتوبوسها را ضد عفونی میکنند.
وی یادآور شد: همچنین برخی شهروندان که به شهرداری بدهکار بودند با مصوبه شورای اسلامی شهر از شرایط امهال چک بهرهمند شده و غرفهدارانی که با شهرداری در ارتباط بودند و کسب و کارشان دچار مشکل بود نیز شامل بخشودگی و تخفیف شدند.
شهردار قم با اشاره به اجرای تدابیر لازم در آرامستان بهشت معصومه برای دفن بهداشتی اموات کرونایی گفت: برغم مشکل های مربوط به کرونا شهر یک موجود زنده است و مردم باید زندگی شان را ادامه داده و شادابی و امید به زندگی داشته باشند.
سقاییان نژاد با اشاره به توجه شهرداری به اموری مانند نگهداری مطلوب از فضای سبز و نظافت شهر با وجود شرایط کرونایی ادامه داد: در طول سال های اخیر از سرانه فضای سبز ۱۳.۹ متر مربع به ۲۰.۳ متر مربع به ازای هر نفر رسیدیم.
وی با اشاره تلاش شهرداری برای رسیدن به سرانه ۲۵ متری فضای سبز به ازای هر تَن تا پایان سال ۱۴۰۰ گفت: برای رسیدن به این هدف بوستانهای متعددی در شهر قم ایجاد شده است.
تلاش برای افزایش ماندگاری زائر در قم
رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این دیدار گفت: یکی از ظرفیتهای مهم شهر قم مساله گردشگری و افزایش ماندگاری زائر است که برای تحقق این موضوع بلوار پیامبر اعظم محور قرار گرفته است.
عبدالله جلالی با اشاره به نامگذاری روز قم در شورای فرهنگی عمومی استان، اظهار داشت: این اتفاق با مصوبه شورای اسلامی شهر قم صورت گرفت.
رئیس شورای شهر قم نامگذاری روز قم را امر مبارکی دانست و افزود: این روز میتواند بهانه خوبی برای پیگیری امور مربوط به شهر و شناساندن قم به دیگران باشد.
جلالی ادامه داد: یکی از ظرفیتهای قم که برای توسعه شهر مغفول مانده جذب سرمایه گذار در راستای جذب زائر است.
وی با اشاره به دغدغه ماندگاری زائر در شهر قم افزود: در این زمینه اقدام های موثری توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر قم صورت گرفته است.
جلالی بلوار پیامبر اعظم را محور سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه زائر دانست و بیان کرد: سرمایهگذاران وارد این محور شده و شهرداری با آنها مشارکت میکند تا با شکلگیری خدمات شایسته برای زائران، ماندگاری آنها در قم بیشتر شود.