«سیّد جمال سجادی پور» با اشاره به این که طی چند سال اخیر اقدامات موثر و خوبی در این استان جهت تولید و پرورش ماهی تیلاپیا اتفاق افتاده است، افزود: در حال حاضر ۱۷ مجوز تاسیس و موافقت اصولی جهت تولید ماهی تیلاپیا با ظرفیت تولید سالیانه ۱۷ هزار تن در کشور صادر شده است.
وی افزود: در طرح پرورش ماهی بدون نیاز به تعویض آب(بیوفلوگ) با استفاده از روشهای علمی و مدیریت شده، نیاز غذایی ماهی از طریق ساخت باکتریهای موجود در آب استخر تامین شده و لذا دیگر احتیاجی به تخلیه آب و هدررفت آن نخواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مزایای ماهی تیلاپیا را رشد سریع و قدرت تولید مثل بالا، مقاومت بالا در برابر بیماری ها، پایین بودن هزینه تولید و قابلیت پرورش در هرگونه فضایی برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی، تیلاپیا بهترین گزینه برای تولید آبزیان در مناطق کم آبی مانند یزد به شمار میرود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، سجادی پور تولید ماهی تیلاپیا با تراکم ۵۰ قطعه و با عملکرد ۲۵ کیلوگرم در هر مترمربع یا به عبارتی ۲۵۰ تن در هر هکتار را نوید بخش اتفاقات خوبی در عرصه تولید آبزیان دانست و در پایان گفت: سال گذشته در استان یزد ۲۷۵ تن تیلاپیا تولید شده که با توجه به افزایش مراکز تولید، پیشبینی میشود امسال این میزان به دو برابر افزایش یابد.
انتهای پیام