مریم علیگو در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با طراحی لباس، اظهار کرد: طراحی لباس تلفیقی از دو هنر نقاشی و خیاطی است؛ یک طراح لباس در مرحله اول باید بتواند یک طرح را تصور کرده بعد با همه جزئیات در کاغذ پیاده کند و در مرحله آخر بتواند آن را بدوزد.
وی افزود: افرادی که تصور میکنند طراحی لباس فقط در طراحی طرح مورد نظر خلاصه میشود اشتباه میکنند؛ چون یک طراح تا زمانی که نتواند یک طرح را بدوزد، طراح لباس نیست.
این طراح زنجانی تصریح کرد: دوخت یک طرح، ذهن طراح را بازتر کرده و در حین دوخت علاوه بر اینکه عیبهای یک لباس مشخص شده و حذف میشود، نکات و طرحهای جدیدی نیز به لباس افزوده میشود.
علیگو با اشاره به اینکه طراحی لباس بخشهای مختلفی داشته و بسیار گسترده است و از طراحی جوراب تا لباس عروس را شامل میشود، ادامه داد: طراحی لباس فقط طراحی مانتو نبوده و شامل بخشهای دیگر نیز میشود؛ در حال حاضر بازار لباس در استان نیز تشنه طراح لباس مردانه، روسری و حتی جوراب است و به طراحان این حوزهها نیاز دارد.
این طراح لباس زنجانی با اشاره به اینکه استان زنجان نیز طراحان خوبی دارد که در حوزه مانتو کار میکنند، بیان کرد: یکی از دلایلی که بیشتر افراد تمایل به کار در حوزه مانتو دارند، ریسک کمتر کار در این حوزه است؛ چرا که عرضه و نمایش آن آسانتر است. از طرفی طراحی مانتو در ایران پیشرفت زیادی داشته و طرحهایی که برای مانتو زده میشود، حتی از بیشتر برندهای ترک نیز جلوتر است.
وی با بیان اینکه استان زنجان در بخش نساجی جزو استانهای برتر کشور بهشمار میآید، عنوان کرد: با توجه به کاهش واردات، صنعت پارچه در کشور در حال پیشرفت بوده و طرحهای خوبی ارایه میشود و با توجه به اینکه در استان نیز کارخانههای خوبی در حال فعالیت در این حوزه هستند، اگر طراحان پارچه وارد این حوزه شوند علاوه بر ارائه کارهای خوب حتی میتوان آن را صادر کرد.
علیگو اظهار کرد: در زنجان نیز با توجه به نبود یک بازار مشخص برای ارائه لباسهای طراحان زنجانی، خود طراحان برای کار باید تلاش کنند.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا در حال حاضر فرصت برگزاری جشنواره و نمایشگاه برای ارائه کارهای طراحان نیز در استان از بین رفته که برگزاری چنین برنامههایی نیازمند ایدههای تازه است.
انتهای پیام