این پروژه هرگز کلنگزنی نشد و از سال ۹۲ نیز به علت آنچه عدم پیگیری میگویند، مجوز تخصیص هم ابطال شده بود که سال ۹۷ مجوز تخصیص دوباره برگشت.
سد ده پهلوان حتی ردیف بودجه نداشت و فقط یک پروژه روی کاغذ بود و هر از گاهی یک مسئول درباره آن صحبت میکرد اما در عمل تاثیری نداشت.
سال ۹۷ علی رستمیان، نماینده مردم سلسله و دلفان درخصوص این سد گفت: بالاخره با پیگیریهای انجام شده این سد را در جدول بودجه قرار دادیم تا رستاخیزی برای منطقه شود.
صحبتهای رستمیان در حالی مطرح شد که کارشناسنان معتقدند اگر این سد اجرایی شود انقلابی در کشاوری منطقه رخ خواهد داد.
با اینکه سال قبل اعلام شد که این پروژه شناسنامهدار شده و برای آن ردیف بودجه درنظر گرفتهاند اما ده پهلوان همچنان فقط روی کاغذ "پروژه" است.
حشمت بهمنی، فرماندار دلفان در خصوص این خصوص به ایسنا گفت: سد ده پهلوان خیلی برای ما مهم است و باید تلاش کنیم که اجرایی شود.
وی ادامه داد: اگر این سد به بهرهبرداری برسد ۳۰ هزار هکتار از اراضی پاییندست آن به آبی تبدیل میشود که این اتفاق بسیار خوبی برای دلفان خواهد بود.
بهمنی با اشاره به اینکه قرار است یک فاز مطالعاتی جدید برای این سد انجام شود، تصریح کرد: در زمانهای خیلی قدیم نیز مطالعاتی در این زمینه انجام شده و امیدواریم این بار پروژه عملیاتی شود.
فرماندار دلفان تاکید کرد: مسئولان ملی و استانی شرایط را برای آغاز عملیات سد ده پهلوان مهیا کنند، چون مطالبه دیرینه و بحق مردم دلفان است و باعث رونق کشاورزی منطقه خواهد شد.
انتهای پیام