بیانیه کمیته دانشجویی گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان استان خراسان شمالی

کمیته دانشجویی گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان خراسان شمالی به مناسبت این روز، بیانیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه به شرح ذیل است:

 ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، برگی زرین و سرنوشت ساز و یادآور جوشش و خروش غیرت اسلامی دانشجویان پیرو خط امام خمینی (ره) و مبارزه بی‌امان ملت ایران در برابر جبهه استکبار و سلطه است؛ در این روز بود که زوایای مختلفی از مقاومت و پایداری ایرانیان در برابر استکبار جهانی آشکار گشت.

حماسه بزرگ ملت ایران و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، سالروز تبعید حضرت امام خمینی (ره) و روز دانش آموز از حماسه‌های فراموش ناشدنی فرزندان غیور این مرز و بوم است که نشان از دمیده شدن روحیه بیداری، هوشیاری، وحدت و همبستگی در امت مسلمان و موجب شکسته شدن ابهت پوشالی آمریکا در جهان گشته و هیئت حاکمه آمریکا را به خفت کشاند.

تکرار سالانه این روز بزرگ که با تدبیر امام خمینی(ره) با عنوان «انقلاب دوم» نامگذاری شد، فرصت ارزشمندی برای تبیین چرایی این اقدام و بازخوانی حوادث و رخدادهای مهم و تعیین کننده انقلاب و مصاف مردم سربلند ایران اسلامی با آمریکای سلطه گر و جنایتکار طی چهار دهه اخیر است که با پیروی شایسته از رهبر معظم انقلاب اسلامی که وحدت را فریضه‌ای الهی، فوری و استراتژیک توصیف می کند، بیش از پیش در اهتمام به وحدت اسلامی و ترویج و تبلیغ آن بکوشند.

ما اعضای کمیته دانشجویی گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان استان خراسان شمالی، ضمن گرامیداشت این روز باشکوه، از عموم شهروندان عزیز استان به ویژه خانواده بزرگ و فرهیخته آموزش عالی دعوت می نماییم، یاد و خاطره این روز بزرگ را گرامی داشته و در تبیین اهداف استقلال طلبی و مبارزه با استکبار و استعمار از هیچ تلاشی فروگذار نکنید.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99081308426
  • خبرنگار : 50346