به گزارش ایسنا، دکتر جعفر قیصری در نشست خبری آنلاین امروز، جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی را اولین رویداد فن آفرینی کشور دانست که از ۱۷ سال پیش در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز به کار کرده است، افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بزرگترین مجموعه فناوری کشور است که ۵۴۰ شرکت و موسسه فناوری و شرکت دانش بنیان در آن فعال هستند.
وی این شهرک را مشتمل بر ۳ پارک علم و فناوری و ۱۰ مرکز رشد تخصصی دانست و اظهار کرد: این مجموعه از سال ۷۲ با مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت خود را آغاز کرد و در جهت رفع نیازهای کشور و توسعه علم و فناوری نقش آفرینی کرده است.
قیصری با اشاره به برگزاری پانزدهمین جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، خاطر نشان کرد: خوشبختانه این جشنواره باعث شده که پارکهای علم و فناوری در کشور فعالیت خود را آغاز کنند و این پارکها تا اکنون نقش موثری در توسعه کارآفرینی داشتهاند.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ماموریت این جشنواره را توسعه فرهنگ کارآفرینی عنوان کرد و ادامه داد: در جشنواره امسال به توسعه محصولات دانش بنیان، معرفی محصولاتی که بخشی از بازار را کسب کردهاند و یا شرکتهایی که برای حل مسائل گام برداشتهاند، امتیاز ویژه داده شده است.
وی با بیان اینکه در جشنواره پانزدهم شیخ بهایی ۵۰۰ طرح ارسال شده است، گفت: داوریها در سه مرحله انجام شد و بر اساس داوریهای صورت گرفته ۷۰ طرح وارد مرحله نیمه نهایی شدند.
وی با تاکید بر اینکه ۳۰ طرح وارد مرحله نهایی این جشنواره شدند، تاکید کرد: این طرحها در روزهای برگزاری این جشنواره ( ۲۸ و ۲۹ آبان ماه) با رعایت پروتکلها، داوری حضوری و طرحهای نهایی انتخاب خواهند شد.
قیصری ادامه داد: معرفی این ۳۰ طرح در قالب فیلم و کلیپ به صورت مجازی در جشنواره ارائه میشود، ضمن آنکه اختتامیه این رویداد نیز به صورت حضوری در اصفهان برگزار میشود.
انتهای پیام