مستوفیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه انجام مطالعات باستان شناسی در این محوطه تاریخی به عنوان بخشی از فعالیت های مشترک دانشگاه تهران با موزه لوور پاریس تعریف و از سال گذشته آغاز شده است، اظهارکرد: این کاوش های امسال نیز از مهر ماه گذشته با سرپرستی مشترک دکتر میثم لباف خانیکی و دکتر روکو رانته در حال انجام است.
وی با بیان اینکه دو ناحیه از محوطه تاریخی ویران شهر کاوش شده است، افزود: شواهدی از استحکامات دفاعی بارو و سازه های معماری در محدوده داخلی این سکونت گاه اشکانی آشکار شد.
مستوفیان ادامه داد: ویرانشهر محوطه ای محصور به مساحت 14 هکتار است که پیش از این به عنوان استقرار گاه ساسانی معرفی شده بود اما کاوش های اخیر نشان داد این سکونت گاه در دوره اشکانی تاسیس شده و تا اواسط دوره ساسانی مسکونی بوده است.
وی بیان کرد: کاوش های فصل جاری تا اواسط آبان ماه امسال ادامه خواهد داشت و تمهیدات لازم برای حفاظت از این محوطه ارزشمند تاریخی در دست اقدام است.
این مقام مسئول توضیح داد: تداوم فعالیت های علمی و کاوش های باستان شناسی در محوطه ویران شهر در فصل های آینده و ترسیم چشم انداز با رویکرد ایجاد سایت موزه تاریخی تاثیر جدی در شکل گیری و تقویت هویت فرهنگی منطقه، حضور پژوهشگران و علاقمندان، رونق گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار برای جوامع محلی به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام