علی کمالی زاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه حلقه دره تنها مرکز رسمی تخلیه زباله در استان البرز است، اظهار کرد: از سال ۹۳ تا کنون تمام زباله های شهرهای استان به مرکز حلقه دره منتقل میشود.
وی با بیان اینکه روزانه ۱۵۰۰ تن زباله به مرکز حلقه دره منتقل میشود، ادامه داد: تنها ۷۰۰ تن از این زبالهها متعلق به شهروندان کرجی است و مابقی از سایر شهرهای استان به این مرکز منتقل میشود.
عادلانه نیست مرکز حلقه دره بار زباله تولیدی سایر شهرهای البرز را به دوش بکشد
این مسئول با اشاره به اینکه انتقال پسماند سایر شهرهای استان به کرج منطقی نیست، توضیح داد: اینکه شهروندان کرجی ناچار به تحمل بوی بد ناشی از انباشت زبالههایی باشند که نقشی در تولیداشان نداشتهاند، عادلانه نیست.
کمالی زاده با تاکید بر ضرورت احداث مراکز جدید دفن زباله در استان گفت: بدون شک با حذف ۸۰۰ تن زبالهای که روزانه از سایر شهرهای استان به حلقه دره منتقل میشود، بخشی از دغدغه شهروندان در خصوص تبعات زیست محیطی دفن زباله در این مجموعه مرتفع می شود.
وی اضافه کرد: حذف زبالههای سایر شهرهای استان به معنی تولید شیرابه کمتر، کاهش میزان دفن زباله و بوی بد ناشی فعالیت مرکز حلقه دره است.
شهردار کرج با بیان اینکه شهرداری کرج موضوع ضرورت احداث مراکز جدید دفن زباله در استان البرز را در کارگروه پسماند مطرح کرده است
کمالی زاده افزود: در صورت موافقت این کارگروه، فرایند جانمایی زمین مناسب و تخصیص اعتبار ساخت مرکز دفن زباله جدید انجام و به این ترتیب بار پذیرش پسماند سایر شهرهای استان از دوش حلقه دره برداشته می شود.
انعقاد تفاهمنامه برای برای پردازش زباله های حلقهدره
وی با اشاره برنامه ریزی صورت گرفته برای ساماندهی وضعیت حلقه دره، توضیح داد: با بهره برداری و تکمیل پروژه هایی همچون ایجاد لندفیل مهندسی بهداشتی، توسعه و افزایش ظرفیت کارخانه کمپوست، استحصال گاز از پسماند و ... شاهد تغییرات محسوسی در وضعیت این مجموعه خواهیم بود.
شهردار کرج افزود: برای پردازش زباله های منتقل شده به حلقه دره هم تفاهم نامه ای به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان با پارک علم و فناوری استان منعقد شده است.
کمالی زاده گفت: علاوه بر این با سرمایه گذاری بخش خصوصی طرح بازچرخانی شیرابه نیز در دستور کار قرار دارد و توافقات لازم در این خصوص صورت گرفته است.
انتهای پیام