مرتضی ممیزی در گفتوگو با ایسنا، از اجرای حکم پرونده قاچاق البسه خبر داد و اظهار کرد: پرونده با موضوع قاچاق در شعب این ادارهکل تشکیل و تحت رسیدگی قرار گرفت و پس از قطعیت حکم و ارجاع پرونده به واحد اجرای احکام و با پیگیری واحد مذکور، جریمه یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریالی وصول و پرونده مختومه شد.
وی افزود: طی هفت ماهه امسال ۱۸۷ فقره پرونده قاچاق در تعزیرات حکومتی زنجان تشکیل شده است. پروندههای قاچاق تشکیل شده در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دارد که بیشترین کالاهای قاچاق کشف شده طی هفت ماهه امسال، لوازم خانگی و پوشاک بوده است.
این مسئول با بیان اینکه مقابله با مبارزه با قاچاق کالا باید به جد مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: همه بازرسان و روسای شعب تعزیرات حکومتی استان زنجان در برخورد با قاچاقچیان برخورد لازم را دارند؛ چراکه قاچاق کالا اقتصاد کشور را دچار تزلزل کرده و دلیل بسیار مهمی برای تعطیلی واحدهای تولیدی است.
ممیزی با بیان اینکه در خصوص مقابله و پیشگیری از قاچاق کالا باید دستگاههای متولی هم مدیریت لازم را داشته باشند، تصریح کرد: برای مبارزه با قاچاق کالا، اقدامات هوشمندانه و همهجانبه همه دستگاههای اجرایی نیاز است و قاچاق کالا، پدیدهای وسیع و گسترده است که برای مبارزه با این پدیده، باید از ظرفیت دستگاههای فرهنگی و آموزشی بهویژه رسانهها استفاده کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اولویتهای سازمان تعزیرات حکومتی بحث قاچاق کالا است و عملکرد شعب تاثیر بسیار زیادی در روند اجرای احکام صادره و کاهش قاچاق کالا خواهد داشت.
انتهای پیام