به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در آیین افتتاح مرکز فوریت های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی گفت: امروز با افتتاح این مرکز با نگاهی جدید مبتنی بر اقدام و عمل در عرصه رفع مشکلات تولید گام بر می داریم ؛در استان تهران البته قبل از افتتاح این مرکز روحیه پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی حاکم بود و اثر بخشی این پیگیری کاهش نرخ بیکاری در سال های ۹۸ و ۹۹ بود.
وی افزود: برخلاف سایر استان ها هنوز در استان تهران یک نماینده واحد از سوی شورای هماهنگی بانک های استان در جلسات حضور پیدا نمی کنند این در حالی است که میزان سپرده گذاری شهروندان استان تهران در بانک های کشور ۵۴ درصد است اما متاسفانه متقاضیان که از سوی ستاد تسهیل برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی می شوند کمتر به نتیجه می رسند. قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر برای استان های البرز و سمنان معنایی ندارد اما در تهران با استقرار ۲۰ درصد صنایع کشور متاسفانه این قانون مانع جهش تولید است ولی علیرغم تلاش های فراوان هنوز نتوانستیم این مشکل را برطرف کنیم.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم حشمت اله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران نیز گفت: به موقع نبودن حمایت های دولت از واحدهای تولیدی و روند زمانبر بوروکراسی های دست و پاگیر اداری یکی از مطالبات تولیدکنندگان در استان تهران است؛ افتتاح مرکز شبانه روزی فوریت های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در استان تهران تا حد زیادی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی در استان تهران را مرتفع می کند.
وی افزود: برخی پیشنهادات در خصوص قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر در تهران را به محیط زیست داده ایم و با جدیت پیگیر این موضوع هستیم ؛ ۳۱۱۶ قطعه زمین راکد در شهرک های صنعتی استان که از سال ۶۰ واگذار شده بودند شناسایی شده و برخی متقاضیان این زمین را دریافت کرده بودند اما عملا فعالیت تولیدی و صنعتی در این مجموعه ها صورت نمی گرفت. ساماندهی مجتمع های صنفی با مصوبه شورای برنامه ریزی استان از طریق اتحادیه ها در استان تهران را صورت دادیم.
انتهای پیام