اصغر اسماعیلیان در گفتوگو با ایسنا درخصوص علت افزایش قیمت گوشت در بازار شهرکرد اظهار کرد: در دو سال گذشته و پس از صادرات دام از کشور افزایش قیمت گوشت را در بازار شاهد بودیم که پس از متوقف شدن صادرات قیمتها به حالت سابق برگشت، در حال حاضر نیز علت اصلی افزایش قیمت گوشت نیز مسئله صادرات دام است، البته افزایش قیمت نهادههای دامی نیز در این افزایش قیمت بیتاثیر نبوده، اما اثر کمی دارد.
وی با بیان اینکه قیمت گوشت در بازار ثباتی ندارد، گفت: مشتری باید قیمت مشخصشده را بداند و با پیگیریهای انجامگرفته فعلا نتیجهای از تعیین قیمت، حاصل نشده است که علت این مسئله پاسکاری برخی مسئولان است.
اسماعیلیان به بیان قیمت پیشنهادی اتحادیه قصابان شهرکرد به سازمان صمت استان اشاره و تصریح کرد: بهصورت مشخص گوشت گوسفند با استخوان شامل بز، میش و قوچ کیلویی ۸۰ هزار تومان، گوشت بره با استخوان کیلویی ۱۲۰ هزار تومان، گوشت گوساله بدون استخوان کیلویی ۱۲۰ هزار تومان و گوشت گاو بدون استخوان کیلویی ۹۰ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه قصابان شهرکرد با اشاره به اینکه معمولا قیمت مشخصی برای استخوان همراه گوشت مشخص نشده است، بیان کرد: معمولا یک چهارم گوشت، استخوان بوده و خریدار و فروشنده درباره احتساب قیمت استخوان گوشت با هم به توافق میرسند ولی احتساب استخوان معمولا شامل قیمتگذاری نمیشود، اما قیمتهای دقیق اتحادیه قصابان شهرکرد به سازمان صمت پیشنهاد شده است.
وی از افزایش ۳۰ الی ۴۰ هزار تومانی قیمت گوشت در بازار شهرکرد طی دو هفته اخیر خبر داد و گفت: این افزایش قیمت تاکنون بیسابقه بوده است البته نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز با افزایش ۴۰ هزار تومانی مواجه بودهایم.
انتهای پیام