دبیر علمی همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر، اظهار کرد: نخستین همایش ملی تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پسا کرونا در تاریخ ۲۰ و ۲۱ آبان ماه توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و تحت حمایت پایگاه استنادی جهان اسلام و سیویلیکا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار می شود.
مریم مقیمیان با بیان اینکه این همایش به همت مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزاری می شود، گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا، این همایش بهصورت مجازی برگزار خواهدشد.
وی در خصوص اهداف همایش، تصریح کرد: استفاده از تجربیات، تلاشها، تحقیقات و اقدامات صاحبنظران و متخصصان درگیر با ویروس کرونا و بررسی و تکمیل دانش حکمرانی در جهان پساکرونا از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
مقیمیان اضافه کرد: این همایش در موضوع اصلی دستیابی به دانش سلامتی و با ١٠ محور بینرشتهای نظام سلامت از جمله علوم پزشکی، مدیریت، حقوق، روانشناسی، محیط زیست، سبک زندگی، فنی مهندسی، تجارب تاریخی بحران و بیماری در جهان، آموزش، پژوهش و فناوری برگزار خواهد شد.
وی افزود: در حوزه شناختی این همایش با محوریت تمرکز حوزه دانش سلامت و بهداشت بر تبیین ساختار، ماهیت دانش جدید و فرایند نظام های بین الملل در جهان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای، شناخت شاخص های جدید قدرت با ابزار سلامت و بهداشت در حکمرانی در جهان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای و تبیین شاخصه های افراد دانش مدار در حیطه مختلف علوم سلامتی و بهداشت در جهان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای تعریف شده است.
دبیر علمی همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» حوزه کاربردی این همایش را نحوه کنش و واکنش و تعاملات بین المللی با محوریت تمدن سازی نوین سلامت در حکمرانی در جهان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای، نحوه سیاستگذاری مطلوب در ابعاد سلامت و بهداشت در حکمرانی در جان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای، تبیین جایگاه علوم مختلف در حوزه های سلامت و بهداشت در دانشگاه برای دستیابی به حکمرانی تمدن ساز در جهان پساکرونا، تبیین سبک زندگی جدید در جهان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای و نحوه کاربست دانش جدید سلامتی در زندگی فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و صنعتی در جهان پساکرونا با توجه به علوم بین رشته ای اعلام کرد.
مقیمیان برنامه های پیش بینی شده برای همایش را شامل ارائه مقالات در دو بخش سخنرانی آنلاین و پوستری افلاین، دعوت از سخنرانان کلیدی در حوزه های مختلف مرتبط با موضوع همایش، برگزاری پنلهای تخصصی برای بحث پیرامون چالش های حرفه ای از جمله پرستاری، پزشکی و کسب و کار در بحران کرونا و راهکارهای برون رفت از آن، برگزاری کارگاه های تخصصی مرتبط با موضوع همایش، برگزاری مسابقه تغییرات کسب و کارها در بحران کرونا و پس از کرونا معرفی کرد.
این استاد دانشگاه ادامه داد: کارگاه های «کمک به کسب و کار در بازآفرینی مدل کسب و کار خود»، «مدلسازی و شناسایی خطرات بهداشتی مرتبط با بیماری کووید ۱۹ با استفاده از نرم افزار پاپیونی»، «حرکات اصلاحی تنفسی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹»، «تکنولوژی و کرونا»، «کارگاه گردشگری در پساکرونا» و «آشنایی با راهکارهای مقابله استرس در دوره کرونا و پساکرونا» در طول این همایش برگزار می شود.
دبیر علمی همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» افزود: همچنین مسابقه چالش فناوری در دوران کرونا نیز از برنامه های جانبی این همایش است.
وی در خصوص برآیندهای مورد انتظار این همایش گفت: پیشبینی میشود این واحد دانشگاهی با برخورداری از ظرفیت همکاری بینرشتهای در این همایش بتواند گنجینه مهمی از تجارب و دستاوردها را جمعآوری کرده و با تحلیل چالشها در همه ابعاد، سهم بزرگی در سیاستگذاری ملی، منطقهای و بومی داشته باشد.
نخستین همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» ۲۰ و ۲۱ آبان ماه توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار می شود و محققان و پژوهشگران تا تاریخ ۸ آبان ماه فرصت دارند برای ارسال مقالات اقدام کنند.
انتهای پیام