معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی:

بازگشت به گفتمان اصیل انقلاب راه حل مشکلات اساسی جامعه است

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان این که بازگشت به گفتمان امام (ره) و گفتمان اصیل انقلاب می تواند راه حل مشکلات اساسی جامعه ما باشد، گفت: در این سال ها چندان نتوانسته ایم از ظرفیت پاسخگویی به برخی از شبهات دانشجویان استفاده کنیم و هنوز بسیاری از حوزه های مرتبط با مباحث فرهنگی مغفول مانده است.

به گزارش ایسنا، دکتر عیسی علیزاده در همایش ملی (نهمین دوره اردوی فرهنگی_آموزشی) طریق جاوید با محوریت «انقلاب اسلامی و مقاومت؛ بیداری مستضعفان جهان» گفت: یکی از ویژگی های تأسیس جهاد دانشگاهی، تغییر رویکردهای فرهنگی در نگاه به مسائل مهم کشور بود و معتقدم توازن فرهنگی جهاد دانشگاهی توانسته است از طریق ساختارسازی و برنامه هایی که انجام داده است، به بسیاری از این موضوعات دسترسی پیدا کند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی با این هدف شکل گرفته است که اگر دانشجویان در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش داشتند، قطعا در استمرار، تداوم و توسعه آن هم نقش دارند.

علیزاده خاطر نشان کرد: بازخوانی اندیشه های امام (ره)، ولایت فقیه و مباحث مربوط به انقلاب اسلامی، عمده فعالیت هایی است که در این مرکز انجام می شود و معتقدم، بازگشت به گفتمان امام (ره) و گفتمان اصیل انقلاب می تواند راه حل مشکلات اساسی جامعه ما باشد.

وی گفت: در این سال ها چندان نتوانسته ایم از ظرفیت پاسخگویی به برخی از شبهات دانشجویان استفاده کنیم و هنوز بسیاری از حوزه های مرتبط با مباحث فرهنگی مغفول مانده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: اردوهای طریق جاوید در سال های گذشته به صورت حضوری برگزار شد که فواید بسیاری به همراه داشت؛ از جمله اینکه دانشجویان رو در روی یکدیگر قرار گرفته و با حضور اساتید و شخصیت های مهم، بدون محدودیت های زمانی سمینارها، با یکدیگر بحث و تبادل نظر کرده و به شبهات، سؤالات و دغدغه هایی که داشتند، می پرداختند.

علیزاده تأکید کرد: هدف ما این بود که  برنامه طریق جاوید قطع نشود و با توجه به شرایط کرونا در کشور، تصمیم بر این شد که این برنامه در قالب یک وبینار دو روزه و به صورت مجازی برگزار شود.

وی افزود: عمده مباحثی که در مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی به آنها پرداخته می شود، موضوع محور هستند. امسال در هفته دفاع مقدس، سمینار مشابهی در حوزه تأثیرات دفاع مقدس در بخش های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برگزار کردیم. اگر نسل جوان کشور که قرار است در آینده سکان مدیریت کشور را به عهده بگیرند، با این فضاها آشنا نشوند و درک نکنند که کشور برای رسیدن به این مرحله، چه خون دل هایی خورده است، قطعا نمی توانند در تداوم و استمرار آن نقش مؤثری ایفا کنند.

علیزاده گفت: به دنبال ایجاد فضایی هستیم که از زبان هنر، ادبیات، نمایشنامه، تئاتر و درگیر کردن دانشجویان با این حوزه ها برای گسترش و تبیین مفاهیم مرتبط با امام (ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی استفاده کنیم. همچنین به دانشجویان دانشگاه های مادر، به ویژه طبقه ای از دانشجویان که تأثیرات بیشتری به لحاظ نخبگی داشته و به این مباحث توجه دارند، اهمیت بیشتری بدهیم.

وی افزود: مستندات و مواردی که در اختیار داریم، باید مورد بازنگری قرار گرفته و نسبت به تولید و انتشار محتوای مناسب اقدام کنیم. همچنین با توجه به شرایط موجود در عرصه بین المللی، از ظرفیت فضای مجازی بیشتر استفاده کنیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: در کنار استمرار داشتن این مطالب در طول سال، به دنبال تشکیل باشگاه دانشجویان علاقه مند به مباحث امام (ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی هستیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99072921639
  • خبرنگار : 71452