افت ۵۵ درصدی جوجه‌ریزی در زنجان

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: در مهر ماه امسال بیش از ۵۳۴ هزار و ۸۸۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده است.

جواد تاراسی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با کاهش جوجه‌ریزی در استان زنجان نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: امسال شاهد افت شدید جوجه‌ریزی بودیم به طوری که نسبت به سال گذشته بیش از ۱۸ درصد کاهش دارد.

وی در رابطه با میزان جوجه‌ریزی در سال گذشته و امسال، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۲ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۸۱۰ قطعه جوجه‌ریزی در استان زنجان انجام شد که این میزان در سال‌جاری به بیش از ۱۰ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۹۶۶ قطعه شده است.

این مسئول با بیان اینکه از اول مهرماه تا ۱۹ مهرماه سال گذشته یک میلیون و ۱۸۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی بوده است، تصریح کرد: در مهرماه امسال بیش از ۵۳۴ هزار و ۸۸۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که شاهد افت ۵۵ درصدی جوجه‌ریزی در استان هستیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، در رابطه با افت تولید گوشت سفید در استان زنجان، خاطرنشان کرد: شیوع بیماری کرونا و نبود نهاده دامی سبب افت شدید جوجه‌ریزی در این استان شده به طوریکه اکنون شاهد افت ۲۱ درصدی تولید گوشت سفید در استان هستیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99072719614
  • خبرنگار : 50167