«مجید نظری» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: این آتش سوزی در جنگلهای و مراتع ارتفاعات مشرف به شهرستان گچساران از ساعت ۱۸ عصر روز سه شنبه ۲۲ مهر ماه آغاز شد که پس از چند مرحله مهار مجددا شعله ور می شد و با تلاش نیروهای مردمی و منابع طبیعی و محیط زیست جمعه شب مهار و صبح شنبه پس از پایش مهار و خاموشی کامل آتش سوزی اعلام شد.
وی اظهارکرد: نیروهای محیط زیست، منابع طبیعی استان و شهرستان، بسیج و سپاه، نیروهای مردمی روستاهای "آبریگون"، "دیل"، "چهاربیشه"، "آب چیرک"، "آب توت"، هیئت کوهنوردی شهرستان و انجمن زیست محیطی سبزگامان در مهار و خاموش کردن آتش سوزی کمک و همکاری کردند. البته روز پایای نیز شرکت نفت گچساران با اعزام بالگرد جهت انتقال نیرو و تجهیزات کمک کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان گچساران در خصوص علت آتش سوزی خاطرنشان کرد: علت این آتش سوزی عامل انسانی بوده که بصورت دقیق در حال پیگیری و بررسی است.
نظری تصریح کرد: برآورد اولیه از میزان خسارات وارده ناشی از این آتش سوزی نشان می دهد که ۱۵۰ هکتار جنگل و مرتع منطقه طعمه حریق شد که بیشتر مرتعی بوده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۲۹ مورد آتش سوزی در جنگلها و مراتع شهرستان گچساران رخ داده که در پی این آتش سوزی ها بیش از ۶۰۰ هکتار جنگل و مرتع طعمه حریق شدند.
انتهای پیام