به گزارش ایسنا، بروز و همپوشانی همه گیری کروناویروس با تداوم افزایش جهانی بیماریهای مزمن همچون چاقی و دیابت در کنار افزایش خطرات زیست محیطی مانند آلودگی هوا شمار فوتی های کروناویروس را تشدید کرده است.
مطالعه "بار جهانی بیماریها" (GBD) جامع ترین بررسی در نوع خود است. در این بررسی ۲۸۶ عامل مرگ، ۳۶۹ بیماری و جراحت و ۸۷ فاکتور خطرزا در ۲۰۴ کشور و منطقه مورد بررسی قرار گرفت تا دیدگاهی در مورد سلامت جمعیت جهان و تاثیر بیماری کووید-۱۹ ارائه کند.
در این بررسی مشخص شد عوامل اصلی مرگ و میر در میان افراد ۵۰ سال و بالاتر در جهان بیماری های ایسکمیک قلب، سکته مغزی و دیابت است. در افراد جوان- ۱۰ تا ۴۹ ساله- تصادفات جاده ای، ایدز، کمردرد و اختلالات افسردگی از عوامل اصلی است.
همچنین این مطالعه نشان داد که افزایش بیماری های مزمن همراه با نارسایی بهداشت عمومی در مقابله با عوامل خطرزای قابل پیشگیری موجب شده افراد در برابر موارد اضطراری بهداشتی مانند شیوع کروناویروس آسیب پذیر شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، در این گزارش آمده است: بیماری های مزمن مانند فشار خون بالا، قند خون بالا، چاقی و کلسترول بالا که میلیون ها نفر در سراسر جهان به آن دچار هستند نقش مهمی در مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در بیش از یک میلیون نفر داشته است.
انتهای پیام