علی جهانی در جلسه مشترک شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری که امروز ۲۴ مهرماه در سالن جلسه اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: کارفرمایان لرستان قریب به ۸۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق دارند که شهرداریها یک چهارم این بدهیها را به خودشان اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: چند تا شاخص آماری و بیمهای اعم از سرمایهگذاری، حمایت و معافیت و تسهیلات و بخشودگی وجود دارد که میتوانیم جهش تولید را به سمتی ببریم و به نتیجه برسانیم که خارج از این موضوع اتفاق خاصی نیفتد.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان بیان کرد: اولین شاخص بیمهای این است که پوشش بیمه استان در حوزه کارگرانساختمانی ۲۵ هزار نفر است که نیاز استان در این زمینه ۸۰ هزار نفر بوده و در حوزه قالیبافان ۴۰۰۰ پوشش بیمه شهری وجود دارد و این در حالی است که نیاز استان ۳۰ هزار نفر است.
جهانی تصریح کرد: وابستگی بین کارگران و شاغلین ۴ به ۱ بوده یعنی ۴ نفر شاغل و یک نفر مستمر بگیر و بازنشسته است.
وی خاطرنشان کرد: در مورد پوشش اشتغال در استان، ۸۶ درصد آن در حوزه تامین اجتماعی است که پیشنهاد میشود در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری، اشتغال را کنترل، نظارت ومصوب و در سطح ملی مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان اظهار کرد: از سال ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ تنها سالهای بودند که با وجود بحران و با برنامهریزیهای صورت گرفته ۳ تا ۱۰ درصد متغیر رشد اشتغال بیمه شدگان را داشتهایم و امسال سازمان تامین اجتماعی ۶۰ میلیارد بیمه بیکاری را به ۱۴ هزار نفر در یازده کارگاه متاثر از کرونا بیکار شده پرداخت کردهایم.
جهانی اضافه کرد: طرح معافیت بیمهای برای ۲۰ هزار راننده درون شهری و برون شهری که هنوز پوشش بیمهای ندارند یکی از موضوعات مورد توجه است و ۱۰ شرکت و کارخانه مهم استان که بیش از ۲۰۰ نفر کارگر دارند امکان حق بیمه جاری آنها را ندارند و با این وضعیت سخت مواجه هستیم و نیاز است که برای آن یک برنامه ریزی خوبی صورت بگیرد.
انتهای پیام