رجبعلی خالقی در گفتوگو با ایسنا، به مناسبت روز جهانی نابینایان و در رابطه با وضعیت افراد نابینا در استان زنجان، اظهار کرد: نابینایی محدودیت نیست و نابینایان نیز میتوانند کارهای گوناگونی انجام دهند و نباید افراد دیگر نسبت به افراد نابینا با ترحم نگاه کنند.
وی افزود: در بین افراد نابینا نیز هستند کسانیکه حتی در مقطع دکتری در حال تحصیل بوده و یا وکیل هستند که همه این افراد در کنار افراد بینا تحصیل کرده و برگزیده شدهاند.
این مسئول با اشاره بر اینکه نابینایان نیز مشکلاتی مانند مشکل ازدواج، مالی و غیره دارند، تصریح کرد: اشتغال بزرگترین مشکل افراد نابینا است که اگر مسئولان برای حل این مشکل برنامهریزی کنند و این افراد نیز همان حقوق دولتی را داشته باشند دیگر مشکلات آنها نیز برطرف خواهد شد.
خالقی در رابطه با مناسبسازی اماکن برای تردد این افراد نیز ادامه داد: در رابطه با بحث مناسبسازی که از سالهای دور بوده و در رابطه با آن فقط حرف زده شده و هنوز نیز مکانهایی هستند که اصلا مناسب نیستند ولی اخیرا اقداماتی انجام شده و در مکانهای اداری نیز اقداماتی مثل مناسبسازی آسانسور انجام گرفته است.
رئیس انجمن نابینایان استان زنجان، در رابطه با دنیای نابینایان و بیان اینکه بینایی خود را در سال ۶۱ در جنگ از دست دادهام ولی پشیمان نیستم و اگر دوباره نیز چشمان من بینا شود و جنگ باشد برابر دفاع از کشورم به جنگ میروم، عنوان کرد: در جامعه باید با نابینایان به گونهای رفتار شود که ناراحت نباشند و اگر نگاه جامعه به این افراد درست باشد درست نیز تربیت خواهند شد که اگر به اینگونه نباشد، شاید برای آنها افسردگی را نیز به دنبال داشته باشد.
این مسئول با بیان اینکه در انجمن به روی همه نابینایان استان باز است، بیان کرد: انجمن نابینایان استان زنجان ۷۰۰ عضو دارد که در کنار اقدامات دیگر هر ساله اردوهای تفریحی و زیارتی نیز برگزار میشد که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا این اردوها کنسل شدهاند.
انتهای پیام