معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

بافندگان چهار شهرستان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بافندگان چهار شهرستان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

حاتم شاکرمی در جلسه کارگروه اشتغال لرستان که امروز ۲۴ مهرماه صورت گرفت، اظهار کرد: طرح‌های که در یک سال آینده به تولید و اشتغال و کاهش بیکاری کمک کند بحث به بهره‌برداری رساندن واحدهای است که توسط بخش‌های اقتصادی و تعاون و کار و رفاه اجتماعی در استان شروع‌شده و امروز در برخی از آن‌ها بخصوص در شمال لرستان از پیشرفت خوبی برخوردار بودند به بهره‌برداری برسند.

وی تصریح کرد: تعداد واحدهای که در سلسله، دلفان و دورود که آماده و مطالعات آن‌ها انجام‌شده و زمین آن‌ها تملک شده و آماده عملیاتی شده هستند چهار مورد است که عملیات آن‌ها شروع می‌شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از تسهیلات با استفاده از منابع اشتغال پایدار روستایی مسائل مهمی است که در این زمینه در سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۰۰ میلیارد تومان بیشتر از حد معمول برای استان در نظر گرفته شد.

شاکرمی اضافه کرد: به دنبال سفر برای سیل به استان آمدیم مناطق سیل ۵۰ میلیاردر به این مناطق اختصاص داده شود خوشبختانه در تخصیصی که داده شده ۷۰ میلیارد از ۱۵۰ میلیارد اضافه پرداخت شده است.

وی بیان کرد: یکسری موانع در پرداخت بوده که آن موانع باید برطرف شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: مشکل دیگر در استان وجود واحدهای تعطیل شده است بخشی از آن‌ها به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برمی‌گردد که باید به‌طور خاص آن‌ها را ‌دنبال می‌کنیم.

شاکرمی اظهار کرد: این تعجب‌آور که در سال جهش تولید و در شرایطی که رئیس قوه قضائیه مملکت گفته کسی حق تعطیل کردن واحدها را ندارد می‌بینم در چهار شهرستان لرستان ۵۰ واحد در تملک بانک‌ها درآمده و رهاشده‌اند.

وی تصریح کرد: این‌ها یک ظرفیت‌های بلااستفاده هستند بانک‌ها حق ندارند سرمایه این مردم را تملک و رها کنند که باید به جد دنبال شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان صنایع‌دستی شهرستان‌های سلسله، دلفان، رومشکان و چگنی یک سال به‌صورت رایگان در صندوق بیمه اجتماعی روستایی بیمه می‌شوند.

شاکرمی اضافه کرد: موضوع دیگر که باید در استان دنبال شود مشاغل خانگی است که در هر شهرستان در محور یک تولید تبدیل به برند و اقدام شود.

وی بیان کرد:  در شهرستان چگنی در یک شهرک دامداری ۳۵ واحد به دلیل نداشتن سرمایه در گردش غیرفعال است درصورتی‌که این شهرستان می‌تواند قطب دامداری، سنگ و گردشگری در نظر گرفته شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ۷۰ درصد چگنی مراتع است و هر موضوع را متناسب با شهرستان دنبال شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072418040
  • خبرنگار : 50176