تقسیم‌بندی سه‌گانه لرستان در حوزه اشتغال

معاون وزیر تعاون با اشاره به تقسیم‌بندی سه‌گانه لرستان از لحاظ جغرافیایی برای توسعه اشتغال گفت: ۵۰ طرح اشتغال‌زایی لرستان در تملک بانک‌ها بوده که این ظرفیت‌ها رها شده است.

حاتم شاکرمی در دیدار معاونین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با نماینده ولی‌فقیه در لرستان که شامگاه ۲۳ مهرماه صورت گرفت، اظهار کرد: وزیر تعاون به‌طور خاص علاقه‌مند به حل مشکلات اشتغال و بیکاری لرستان است.

وی به سفر ۱۵ مقام عالی وزارت تعاون به لرستان اشاره کرد و افزود: در پی تأکید نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان مبنی بر لزوم توجه وزارت تعاون به لرستان  نشست کوتاهی با استاندار در وزارت کار انجام شد  و پیرو آن ۱۵ مقام عالی از مدیران ارشد وزارتخانه تعاون به لرستان سفر کردند.

شاکرمی با اشاره به اینکه لرستان به لحاظ توسعه اشتغال به سه بخش تقسیم شد و متناسب با شرایط جغرافیایی و طرح‌های اشتغال‌زایی هر بخش مسئولان مربوطه حضور یافتند، خاطرنشان کرد: یکی از موارد مورد نظر برای اشتغال زدایی استان واحدهایی بود که توسط بخش‌های اقتصادی وزارت تعاون در لرستان شروع شده و وزارت تعاون با به‌کارگیری تمام ظرفیت‌ها تلاش دارد این طرح‌ها به بهره‌برداری برسند که در این زمینه چند واحد اقتصادی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

معاون وزیر تعاون با اشاره به اینکه تعداد زیادی از واحدهای استان تعطیل هستند، اضافه کرد: ۵۰ واحد تعطیل و در تملک بانک‌ها قرار دارند که امروز رها شده‌اند که باهم افزایی دستگاه‌ها، مسئولان و بانک‌ها، اولویت وزارتخانه احیای این واحدها است.

وی بیان کرد: رها شدن پروژه‌های در تملک بانک‌ها پدیده‌ای ناثواب است این در حالی است که در شهرستان‌های دلفان، خرم‌آباد، چگنی و الشتر ۵۰ واحد تعطیل شده است این در حالی است که این واحدها تماماً در تملک بانک قرار دارند و تأسیسات این واحدها در حال مستهلک شدن است.

شاکرمی با تأکید بر اینکه واحدهای تولیدی تعطیل شده در تملک بانک‌ها می‌توانند در کاهش بیکاری اثرگذار باشند، ادامه داد: توسعه اشتغال و مشاغل خانگی در برخی شهرهای استان می‌تواند بهتر و بیشتر در کاهش بیکاری اثرگذار باشد.

معاون وزیر تعاون با اشاره به اینکه برخی از کسانی که در صنایع‌دستی فعالیت دارند فاقد بیمه هستند، افزود: مقرر شد در چهار شهرستان دلفان چگنی سلسله و رومشگان، کسانی که در حوزه صنایع‌دستی فعالیت دارند  به مدت یک سال به‌صورت رایگان تحت پوشش قرار دهند.

وی عنوان کرد: مقوله دیگری که در سفر مسئولان ارشد وزارت تعاون به لرستان مورد توجه قرار گرفت حل‌وفصل مشکلات برخی واحدها در ستاد تسهیل است این در حالی است که در برخی جاها هم نیاز به تجدیدنظر در آیین‌نامه‌ها وجود دارد.

وی با ذکر این مطلب که باید قانون و مقررات و منابع را برای اشتغال بیاوریم نه اینکه طرح‌ها را برای وام بیاوریم، افزود: پیگیری در نظام اداری پیگیری معجزه می‌کند کما اینکه حضور مسئولان ارشد نتیجه پیگیری مسئولان ارشد استان است هرچند این بازدید و نشست‌ها مقدمه کار برای شناخت ظرفیت‌های اشتغال‌زایی لرستان بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072317890
  • خبرنگار : 50176