حجتالاسلام سید محسن موسوی در جلسه شورای اشتغال پلدختر که ۲۳ مهر ماه در فرمانداری این شهرستان و با حضور عیسی منصوری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: سفر چند معاون از این وزارتخانه به لرستان بهدنبال جلسه نماینده ولی فقیه در لرستان با وزیر کار بوده که قرار شد یک هیئت برای بررسی مشکلات به استان ما سفر کنند.
وی تاکید کرد: اگر میگویند ۴۰ میلیارد تومان در بحث اشتغال روستایی به پلدختریها پرداخت شده مسئولان باید بروند و نگاه کنند ببینند آیا اشتغال ایجاد شده است یا نه!
موسوی تصریح کرد: اگر یک نفر وام بگیرد و با آن گاوی خریداری کند آیا این اشتغال است؟ اگر چنین باشد که کمیته امداد خیلی جلوتر است.
امام جمعه پلدختر با بیان اینکه بعد از سپری شدن چهار دهه از انقلاب ما هنوز در پلدختر در حال درجا زدن هستیم، اضافه کرد: مردم از ما توقع دارند و اگر برای سرمایهگذاری حرف میزنیم پس از چند ماه باید آن کار اجرایی و حداقل عملیات پروژه شروع شود.
وی تاکید کرد: نباید به وامهای ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومانی راضی باشیم، چون اینگونه وامها دردی از ما دوا نمیکند و باید به فکر اشتغال پایدار باشیم.
موسوی یادآور شد: کارگاه قالیبافی در پلدختر وجود داشته که یک خانم سرپرست آن بوده و ۲۰ خانواده از آن ارتزاق میکردند اما به علت سیل متاسفانه الان فقط دو نفر در آن کارگاه فعالیت دارد. وقتی چنین ظرفیتهایی وجود دارد چرا از آنها نباید استفاده کنیم، چرا مشکلات این کارگاه حل نمیشود؟
وی گفت: همه میدانند که پلدختر قطب انجیر سیاه کشور است اما برای راهاندازی صنایع تبدیلی کاری انجام نشده و حالا یک شخص آمده و میخواهد در این بخش سرمایهگذاری کند و باید دست او را بگیریم.
امام جمعه پلدختر بیان کرد: یک کارخانه تولید آب معدنی در این شهرستان همه شرایط را برای افتتاح دارد اما مشکل کوچکی پیش آمده و کارخانهای که منتظر روبان افتتاح است، همینطور بلاتکلیف مانده، چرا باید اینگونه باشد و نتوانیم از ظرفیتها استفاده کنیم.
انتهای پیام