سهراب مختاری در ششمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان فارس، گفت: در آخرین جلسه گذشته این کارگروه حدود ۲۱۳ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا پرداخت شده بود که این رقم اکنون به ۳۷۱ میلیارد تومان افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون فارس، مختاری افزود: برای هدایت کسب و کارهای آسیب دیده در این استان تاکنون ۴۲ هزار و ۸۱۰ پرونده در دستگاههای اجرایی بررسی و ۴۲ هزار و ۷۳۸ متقاضی از این تعداد برای دریافت تسهیلات به سیستم بانکی معرفی شدهاند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس ادامه داد: تاکنون متقاضیان و صاحبین مشاغل آسیب دیده از کرونا توسط دستگاههای اجرایی فارس با مجموع تسهیلات درخواستی به مبلغ ۷۲۶ میلیارد تومان به بانکها ارجاع داده شده اما تاکنون تنها ۳۷۱ میلیارد تومان از این میزان به متقاضیان پرداخت شده است.
مختاری با بیان اینکه تاکنون شهرستان های سپیدان، خرامه، زرین دشت، خنج، فراشبند، ممسنی در حوزه جذب متقاضیان آسیب دیده از کرونا برای اعطاء تسهیلات بهترین عملکرد را داشته اند،گفت: در حوزه پرداخت تسهیلات کرونایی نیز شهرستان های خنج، خرم بید،لارستان، قیر و کارزین و لامرد و در حوزه میزان پرداخت وام نیز شهرستان شیراز و مرودشت بالاترین عملکرد را داشته اند.
او ادامه داد: اغلب بانکهای دولتی در پرداخت تسهیلات عملکرد نسبتا خوبی داشتهاند و در مقابل تعدادی از بانکهای خصوصی و موسسات مالی نیز به نسبت اعتبارات اندک ابلاغی ، عملکرد ضعیفی در این زمینه از خود بجا گذاشتهاند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه بیان کرد: این انتظار وجود دارد که مدت زمان باقی مانده اطلاع رسانی توسط دستگاههای اجرایی در خصوص ارایه تسهیلات کرونایی انجام شود.
مختاری تاکید کرد: با توجه به اعلام برخی بانکهای استان مبنی بر عدم مراجعه متقاضیان تسهیلات برای دریافت ضروری است که بانکها اطلاعات این افراد را به دستگاه های اجرایی اعلام تا جایگزین برای این افراد مشخص شود تا بتوان تمام اعتبارات این حوزه را در قالب تسهیلات به کارگاههای مشاغل آسیب دیده پرداخت شود.
او تاکید کرد: لازم است مدیران بانکها به دستورالعملهای ابلاغی در خصوص اخذ ضمانت برای دادن تسهیلات کرونا توجه داشته باشند.
نسبت منابع بانکی به مصارف فارس از میانگین کشوری کمتر است
مدیرکل دفتر جدب و سرمایه گذاری استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: نسبت مصارف به منابع بانکی در این استان حدود ۴۹ درصد است که متوسط کشوری در این زمینه ۷۶ درصد می باشد که این موضوع نشان دهنده این است که وضعیت فارس به نسبت میانگین کشور نیز پایین تر قرار دارد.
هاله فولادفر افزود: حدود ۳۰ درصد سپردههای استان فارس در اختیار بانکها و موسسات خصوصی است و این مجموعهها نیز باید نقش خود را در توسعه استان به اندازه سهمشان بازی کنند.
انتهای پیام