از همان ابتدای کار، کادر درمان در صف مقدم مبارزه با کروناویروس قرار گرفتند. جنگی نابرابر میان ابر ویروس کرونا و کادر درمانی که بدون آمادگی لازم و حتی با کمبود تجهیزات حفاظت فردی مواجه بودند.
در زمان شیوع کروناویروس شرایط کار برای کادر درمان بسیار سخت و طاقت فرسا شد. سرعت انتقال بالای ویروس و کمبود تجهیزات حفاظت فردی استاندارد باعث شد برخی از این مدافعان سلامت درگیر این بیماری شوند و متأسفانه تعدادی از این عزیزان جان خود را از دست دادند.
از همان اوایل تقابل کرونا و کادر درمان، وعده و حرفهای قشنگ و خوشرنگ و لعاب مسئولان آغاز شد. مسئولان قدردان کادر درمان شدند و لقب «مدافع سلامت» به کادر زحمتکش درمان دادند.
هشتگ های قدردان کادر درمان هستیم و ایران قدردان مدافعان سلامت و امثالهم را به راه انداختند و یک موج عظیم رسانه ای در حمایت از کادر درمان آغاز کردند اما مگر هشتگ، نان و آب میشود؟
کادر بهداشت و درمان ما همواره با تلاش، کوشش و دلسوزانه برای سلامت مردم این مرز و بوم تلاش کردند و ما نیز باید قدردان زحمات این قشر زحمتکش و پرتوان جامعه باشیم اما مسئولان ذیربط چه وظیفهای دارند؟ فقط با لبخند وعده بدهند؟
رئیس نظام پرستاری استان همدان در رابطه با وعدههای داده شده از زمان شیوع کروناویروس به کادر پرستاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ یک از وعدههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وعدههایی که از دولت توسط دکتر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه به ما داده شده بود، عملی نشده است.
هادی زرینی تصریح کرد: پس از تلاشهای نظام پرستاری و خانه پرستاران، قرار بود منابع مالی به کادر درمان تزریق شود و آیتم فوقالعاده ویژه در فیش حقوقی پرستاران لحاظ شود اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
وی با بیان اینکه مبلغ کارانه پرستاران به شدت اُفت کرده است، توضیح داد: کارانه ای که کادر پرستاری در حال حاضر دریافت میکند، معادل کارانه سال ۹۰ است.
رئیس نظام پرستاری استان همدان در رابطه با کمبود کادر پرستاری در استان، مطرح کرد: وضعیت کمبود نیرو در کل کشور وجود دارد، قرار بر این شد پرستاران شرکتی و قراردادی تبدیل وضعیت شوند و نیروهای جدیدی به سیستم پرستاری تزریق شود اما این کار هم آنطور که باید هنوز انجام نشده است.
زرینی با بیان اینکه همکاران ما با تمام توان به مردم خدمات رسانی میکنند، گفت: از زمان شیوع کروناویروس تاکنون حدود ۶۸۰ نفر از پرستاران استان همدان درگیر کروناویروس شدهاند. خوشبختانه مورد فوتی در میان کادر پرستاری نداشته ایم، در حال حاضر مورد بستری هم نداریم و همکاران ما یا در مرخصی استعلاجی هستند و یا پس از گذراندن دوران مرخصی به سر کار خود بازگشتهاند.
وی در رابطه با پاداش کرونای پرستاران، اظهار کرد: پاداش کرونایی که به حساب پرستاران واریز شده مبلغی مابین ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بوده که این مبلغ بی احترامی محض نسبت به جامعه پرستاران است.
رئیس نظام پرستاری استان همدان خاطرنشان کرد: تعرفه گذاری خدمات پرستاری حداقل کاری است که دولت برای اینکه خدمتی به پرستاران ارائه بدهد و زحمات کادر درمان را جبران کند، میتواند انجام دهد.
وی در رابطه با تجهیزات حفاظت فردی پرستاران استان نیز تصریح کرد: در اوایل شیوع کرونا مشکلاتی در این زمینه داشتیم اما پس از آن این مسئله را مدیریت کردیم و در حال حاضر مشکل بحرانی نداریم اما شرایط ایدهآل نیست.
به گزارش ایسنا، با ورود به پیک سوم کرونا، زحمات کادر درمان بسیار زیاد شده چون هشت ماه کار طاقت فرسا با استفاده مداوم از گان، ماسک و شیلد آنها را خسته کرده و در این شرایط به یکباره تعداد مراجعه کنندگان و بیماران بستری چند برابر و به طبع کار آنها هم بسیار سنگین شده است.
انتهای پیام