مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی برای ثبت خاطرات رزمندگان

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با تأکید بر لزوم برگزاری کارگاه‌های نویسندگی و ویراستاری در استان، گفت: برای تهیه تاریخ شفاهی و ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان می‌توان از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده کرد.

محسن رشیدی در جلسه شورای نظارت بر تألیف و نشر این اداره‌کل با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر تلاش برای جلوگیری از تحریف واقعیات دفاع مقدس، با بیان این‌که ایجاد شورای ممیزی کتب و سایر آثار مقاومت و دفاع مقدس در استان‌ها امری ضروری‌ است، بر وحدت رویه و همگرایی بین دستگاه‌های فرهنگی و متولیان چاپ و نشر کتاب تأکید کرد و افزود: محتوای کتب دفاع مقدس باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند، چراکه همین کتاب‌ها منابع تولید فیلم، مستند، تئاتر، نمایشنامه و ... خواهند شد.

وی با اشاره به نقش مؤثر لرستانی‌ها در موفقیت‌های هشت سال دفاع مقدس، تصریح کرد: در لرستان سوژه‌های ناب و ارزشمندی برای تولید کتاب‌ها و آثار دفاع مقدسی وجود دارد.

رشیدی با بیان این‌که در استان لرستان ظرفیت‌ها و استعدادهای خوبی در حوزه نویسندگی وجود دارد، خاطرنشان کرد: در راستای تولید و نشر آثار دفاع مقدسی باید از ظرفیت همه نویسندگان و ناشران علاقه‌مند به این حوزه استفاده کرد.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان به برگزاری کارگاه‌های نویسندگی و ویراستاری در استان تأکید و اضافه کرد: برای تهیه تاریخ شفاهی و ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان می‌توان از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ مهر ۱۳۹۹ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072115973
  • خبرنگار : 50176