«سید حسین میرحسینی» رئیس این کنفرانس ملی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این کنفرانس با اخذ مجوز از ISC و با هدف بهره گیری مشترک از ایدهها و یافتههای پژوهشی و تبادل نظر اساتید، محققان و صنعتگران در روزهای ۱۲ و ۱۳ اسفندماه در پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یزد برگزار میشود.
وی افزود: مواد پیشرفته، نانومواد و بیومواد سه محور اصلی این کنفرانس است که در قالب ارائه مقالههای علمی و تخصصی، سخنرانیهای کلیدی، کارگاههای آموزشی، نشستهای فنی و نمایشگاه دستاوردهای صنعتی به ان پرداخته میشود تا جامعه دانشگاهی و صنعتی کشور، فرصتی برای تبادلنظر و تعامل سازنده در راستای پیشرفت مواد و فناوریهای نوین کشور به دست آورند.
میرحسینی خاطرنشان کرد: سرامیکهای مهندسی، کاربردهای نوین مهندسی مواد (پیلهای سوختی و ابرخازنها)، دیرگدازهای پیشرفته، مهندسی سطوح و پوششهای نوین، مواد و آلیاژهای هوشمند، نانوپودر، نانوکاتالیست، نانوکامپوزیت، نانوبیومواد، نانوبیوتکنولوژی، دارورسانی، زخمپوش، مواد دندانی، فولادهای پیشرفته، الکتروسرامیک، مواد مغناطیسی، اتصالدهی نانو و میکرو و آلیاژهای شیشهای از محورهای این کنفرانس هستند.
به گفته وی، اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران میتوانند مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود را حداکثر تا ۱۵ دیماه سال جاری به دبیرخانه کنفرانس به آدرس یزد، میدان عالم، انتهای بلوار شهدای گمنام، سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، پژوهشکده مواد نوین سرامیکی یا به نشانی اینترنتی info.mcmi@acecr.ac.ir ارسال کنند.
رئیس نخستین کنفرانس ملّی مواد نوین در ادامه اظهار کرد: مقالات ارائه شده در این کنفرانس در پایگاههای معتبر علمی مانند پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و سیویلیکا نمایه شده و مقالات برتر در مجله علمی پژوهشی مواد و فناوریهای پیشرفته چاپ میشود.
میرحسینی در پایان یادآور شد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر میتوانند از طریق تلفن ۰۳۵۳۱۶۲۲۰۲۳ یا سایت mcmi-mmc.ir اقدام کنند.
انتهای پیام