استاندار فارس:

سهم فارس به اندازه نقش آن در صنایع نفت و گاز نیست

استاندار فارس با اشاره به ظرفیت‌های موجود و نقش فارس در صنایع نفت و گاز، سهم این استان در سرمایه‌گذاری‌های صنایع مذکور را متناسب با این نقش ندانست و خواستار توجه بیشتر در این زمینه شد.

دکتر عنایت‌الله رحیمی دوشنبه ۱۴ مهر در جلسه شورای مهارت استان فارس که با حضور رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار شد، با تاکید بر اینکه سرمایه هر جامعه نیروی انسانی آن است، آموزش این نیروها را یک سرمایه گذاری مولد و بلند مدت دانست و افزود: ظرفیت ها و توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف بیانگر این حقیقت است که فرهنگ مهارت آموزی باید در سطوح ملی و استانی مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین به جایگاه برتر فارس در مهارت آموزی، کارورزی و فنی و حرفه‌ای اشاره و با بیان اینکه کسب رتبه‌های برتر یا اول باید سبب تغییر در میزان اشتغال و کارآموزی شود، بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های نفتی و گازی و همچنین وجود صنعت پتروشیمی در استان فارس، تربیت نیروی فنی و کارآمد بر مبنای تقاضا در این حوزه می‌تواند موجب اشتغال زایی استان در این حوزه پیشرفته باشد.

استاندار فارس با بیان اینکه توجه به توسعه این صنعت موجب ثروت آفرینی در استان خواهد شد به عبور ۸ خط لوله گاز فشار قوی از استان اشاره و خاطرنشان کرد: وجود این خطوط گازی فرصت هایی برای استان فارس خلق می‌کند که تا کنون چندان مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند برنامه ریزی و سیاستگذاری وزارت نفت است.

رحیمی ادامه داد: فارس به عنوان دومین تولید کننده گاز درکشورکمترین سطح اشتغال در این حوزه را داردو در صنایع پایین دستی نیز اقدام مهمی انجام نشده که اگر از سوی وزارت نفت مورد توجه قرار گیرد مبنای تحول استان خواهد شد.

وی همچنین به موضوع انتقال بخش‌هایی از حوزه های مدیریتی نفت و گاز  به فارس اشاره و اضافه کرد: با توجه به پتانسیل های موجود این امر امکان پذیر و در عین حال اثرگذار است.

رحیمی، با تاکید بر اینکه نقش ملی و منطقه ای فارس در اسناد بالا دستی باید مورد توجه باشد، خاطرنشان کرد: استان فارس پشتیبانی از پس کرانه‌های خلیج فارس و فعالیت های نفت و گاز در جنوب کشور را بر عهده دارد از این رو مجموعه های ملی باید یاری کننده و سرعت بخش این نقش و جایگاه باشند.

استاندار فارس با اشاره به سخنان رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور مبنی بر اینکه  دپارتمان ملی مهارت دیجیتال و دپارتمان ملی مهارت صنایع دستی کشور در استان فارس پایه‌گذاری می‌شود، یادآور شد: توانمندی ها و زیرساحت های علمی استان فارس زمینه چنین اقداماتی را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: به دلیل فعالیت شایان توجه استان در عرصه دیجیتال و چون شیراز به عنوان شهر جهانی صنایع دستی برگزیده شده دو دپارتمان یاد شده را در این جغرافیا پایه‌گذاری می‌شود.وی همچنین از آموزش ۵میلیون ۵۰۰هزار نفر ساعت در بخش دولتی و ۲میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت در بخش خصوصی استان فارس در شش ماهه اول سال جاری خبر داد و این عملکرد را اقدامی خوب و اثر گذار برشمرد.

استاندار فارس گفت: استان فارس رتبه اول کشور در طرح ملی کارورزی و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را با ۵هزارو ۵۳۱ قرار داد منعقده بین کارفرمایان و فارغ التحصیلان را کسب کرده است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99071410534
  • خبرنگار :