حمیدرضا طیبی 14 مهرماه در دیدار با بدری، نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: خوشبختانه ظرفیتهای استان اردبیل توسط این نهاد به خوبی شناسایی شده و بخشی زیرساختهای لازم برای استفاده از آنها فراهم شده و بخشی در حال مهیا شدن است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای توسعهای واحد استان اردبیل در سالهای اخیر رشد خوبی داشته است، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل نیز با توجه به ارتقای تجهیزات و نیروی انسانی خود، در حال حاضر خدمات خوبی به مراجعهکنندگان ارائه میکند.
رئیس جهاددانشگاهی کشور افزود: تلاش داریم با ایجاد مجتمع درمانی با تکیه بر دانش فنی پژوهشگاه رویان، ضمن توسعه فعالیتهای مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل، دیگر خدمات درمانی و پزشکی این نهاد را در استان اردبیل ارائه نماییم.
طیبی یادآور شد: امیدواریم مجموعه استان در واگذاری زمین و احداث مجتمع سلامت جهاددانشگاهی در اردبیل همکاری و مساعدت کنند.
وی به احداث ساختمان مرکزی جهاددانشگاهی استان اردبیل در بیش از 3 هزار و 200 مترمربع مساحت اشاره و خاطرنشان کرد: این ساختمان با کاربری فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با تکیه بر منابع درآمدی داخلی جهاددانشگاهی و بدون مساعدت استان احداث شده است.
رئیس جهاددانشگاهی کشور اضافه کرد: با توجه به اینکه کل بودجه تخصیصی جهاددانشگاهی تنها 20 درصد از بودجه دولتی است لذا انتظار داریم درساخت و راه اندازی مجتمع سلامت مساعدت ویژهای از سوی دولت و مجلس از طریق سازمان برنامه و بودجه استان انجام گیرد.
طیبی،ایجاد پایلوت نیمه صنعتی نشاسته حفاری در استان اردبیل را یکی از طرحهای فناورانه اولویتدار جهاددانشگاهی عنوان و تصریح کرد: این طرح یکی از پروژههای مشترک جهاددانشگاهی اردبیل و پژوهشکده توسعه شیمیایی ایران وابسته به این نهاد است.
وی حمایت استان از جهاددانشگاهی در خرید سوله و تجهیز این واحد صنعتی را خواستار شد و اضافه کرد: تامین امکانات برای راهاندازی پایلوت نیمه صنعتی نشاسته حفاری با تخصیص اعتبار، بودجه و تسهیلات از سوی متولیان حمایت شود.
رئیس جهاددانشگاهی کشور ادامه داد: از آنجا که انجام تحقیقات کاربردی و مورد نیاز کشور از وظایف جهاددانشگاهی است به همین خاطر راهاندازی این واحد میتواند نیاز کشور به این محصول را در صنعت نفت تامین و به اقتصاد کشور و استان کمک کند.
طیبی اقدام دیگر جهاددانشگاهی استان را انجام تحقیقات بر روی جنگلهای فندق استان عنوان و خاطرنشان کرد: فندق یکی از ظرفیتهای اردبیل برای توسعه میتواند باشد به همین خاطر واحد اردبیل در سالهای گذشته انجام مطالعات و تحقیقات برای حفظ و توسعه این جنگلها را آغاز کرده است.
وی به پیگیریهای جهاددانشگاهی اردبیل برای تامین زمین مناسب برای راهاندازی کلکسیون فندق و انجام تحقیقات لازم اشاره و تصریح کرد: با تحقق این امر زمینه برای تولید نهال شناسنامهدار فندق فراهم خواهد شد که به یقین نقش موثری در توسعه اقتصاد و کشاورزی منطقه میتواند داشته باشد.
تمام تلاشم را برای پیشبرد اهداف جهاددانشگاهی به کار خواهم بست
در این دیدار نماینده مردم شریف اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و تاثیرگذار، در طول چهل سال فعالیت خود کارهای ارزشمندی در حوزه فناوری انجام داده است، گفت: با توجه به عملکرد خوب جهاددانشگاهی در سطح کشور و استان لازم است حمایتهای بیشتری از آن از طرف دولت و مجلس شورای اسلامی انجام گیرد تا زمینه بهرهمندی همگانی از ظرفیتهای علمی آن فراهم شود.
صدیف بدری اظهار کرد: در استان اردبیل جهاددانشگاهی در حوزه سلامت باروری با ایجاد و ارتقاء زیرساختهای مناسب و ارائه خدمات پزشکی و درمانی مناسب به خانوادهها موفق عمل کرده است. همچنین در این مرکز تسهیلات خوبی با جلب حمایت خیرین و اجرای طرحهای حمایتی برای درمان زوجین نابارور کم بضاعت ارائه میشود که قابل تحسین است.
وی یادآور شد: مساعدت جهت احداث و راهاندازی مجتمع سلامت جزء اولویتهای اصلی نمایندگان استان به ویژه بنده است که امیدورام با همدلی موجود شاهد آغاز به کار این مجتمع در آینده نزدیک باشیم.
وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان اردبیل با اجرای طرحهای ملی توسعه مشاغل خانگی، داناب و سرباز ماهر، همچنین برگزاری آزمونهای استخدامی و ارائه خدمات آموزشی تخصصی و مهارتی نقش بسزای در توانمندسازی و ایجاد اشتغال استان داشته است.
این نماینده مجلس، با اشاره به اینکه توسعه خدمات جهاددانشگاهی نیاز به حمایت و مساعدت مسؤولان و نمایندگان استان دارد، خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را برای پیشبرد اهداف تعیین شده این نهاد در راستای رفع نیازهای استان به کار خواهم بست.
بدری با بیان اینکه متاسفانه در سالهای گذشته روی صنایع تبدیلی در استان اقدام موثری نشده است، اضافه کرد: اراده جهاددانشگاهی به عنوان یک سرمایه ملی مهم برای کشور جهت اهتمام به راهاندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته حفاری ستودنی است و من به عنوان خادم ملت از آن تشکر میکنم.
وی توسعه صنایع تبدیلی محصول سیب زمینی به عنوان محصول مهم تولیدی استان را امری ضروری و مهم در استان دانست، افزود: جهاددانشگاهی استان اردبیل با راه اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته حفاری به تولید محصولی با ارزش افزوده بالا از خامفروشی این محصول جلوگیری میکند.
نماینده مردم شریف اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی بر حمایت از این طرح فناورانه تاکید و عنوان کرد: از جهاددانشگاهی برای تامین سوله و تجهیزات این واحد صنعتی با تخصیص اعتبارات با استفاده از ظرفیتهای بودجهای و تسهیلاتی کمک خواهیم کرد.
بدری انجام تحقیقات فندق در سه سال اخیر را در شناسایی تودههای مقاوم به سرمای بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: سرمای دیررس بهاره یکی از معضلات استان اردبیل در حوزه کشاورزی استان است به همین خاطر از جهاددانشگاهی انتظار دارین این تحققات را تا حصول نتجه ادامه دهد.
وی در پایان اظهار کرد: در تصویب طرح و برنامههای ارائه شده جهاددانشگاهی به مجلس شورای اسلامی، بهرهمندی بیشتر پروژههای این نهاد از صندوق توسعه ملی و افزایش اعتبارات تخصیصی به جهاددانشگاهی در مجلس تلاش خواهم کرد.
به زودی تجهیزات واحد صنعتی تولید نشاسته حفاری به اردبیل منتقل میشود
به گزارش ایسنا، در این دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ضمن قدردانی از حمایت و پیگیری رئیس جهادانشگاهی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و استاندار اردبیل برای پیشبرد اهداف توسعهای این نهاد، گفت: جهاددانشگاهی تلاش دارد با بهرهگیری از پتانسیلهای موجود و با راهاندازی مراکز پژوهشی، درمانی، فرهنگی و آموزشی، گامی اساسی در رشد و توسعه استان بردارد.
مهران اوچی اردبیلی از تخصیص بیست میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی جهت ساخت تجهیزات لازم برای راهاندازی پایلوت نیمه صنعتی نشاسته حفاری خبر داد و خاطرنشان کرد: با بهرهگیری از حمایتهای علمی و فنی پژوهشکده صنایع شیمیایی ایران، ساخت این واحد نیمه صنعتی در قالب طرح فناورانه با حمایت دفتر مرکزی جهاددانشگاهی و استانداری اردبیل و با همکاری این پژوهشکده در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه تا چهل روز آینده تجهیزات این واحد صنعتی به اردبیل منتقل خواهد شد، اضافه کرد: در حال حاضر به دنبال تامین سوله مناسب برای راه اندازی این واحد هستیم و انتظار داریم مسئولان استان نهایت همکاری را با ما داشته باشند.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل از تامین نیروی انسانی این طرح خبر داد و افزود: نشاسته حفاری یک محصول استراتژیک مورد نیاز کشور و صددرصد وارداتی است که راهاندازی این واحد میتواند نیاز کشور به این محصول را در صنعت نفت تامین و به اقتصاد کشور و استان کمک کند.
اوچی اردبیلی از جذب 6 نفر فلوشیپ نازایی و خرید تجهیزات درمانی با هزینه کرد بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون تومان در سال گذشته و سالجاری برای ارتقای فعالیتهای مرکز درمان ناباروری واحد اربدیل خبر داد و افزود: در راستای توسعه اجرای طرحهای پژوهشی علاوه بر تجهیز آزمایشگاههای جنینشناسی، تشخیص طبی و سیتوژنتیک، آزمایشگاه سلولی و ملکولی نیز در سالجاری در جهاددانشگاهی راهاندازی شده است.
اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه با حمایت مسئولان استانی زمینی به مساحت یک هزار و 300 متر مربع برای احداث مجتمع سلامت اختصاص یافته که در حال طی کردن مراحل واگذاری است، تصریح کرد: تحقق این امر توسعه فعالیتهای درمان ناباروری و ایجاد مرکز تحققات سلولی را به دنبال خواهد داشت.
اوچی اردبیلی به واگذاری انجام بازنگری طرح جامع گردشگری استان به جهاددانشگاهی از سوی اداره کل میراث فرهنگی اردبیل اشاره و تصریح کرد: اجرای موفق این طرح علاوه بر بهروزرسانی پتانسیلهای حوزه گردشگری، فرصت و ظرفیتهای جدیدی را برای توسعه در استان و فرصتهای شغلی ایجاد خواهد کرد.
وی از تامین هشت هکتار زمین برای راهاندازی کلکسیون و نهالستان تولید نهال شناسنامهدار فندق خبر داد و افزود: راهاندازی مزرعه فندق و گیاهان دارویی در اردبیل میتواند موجب توسعه صنایع تبدیلی این محصول با ارزش در استان شود.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: فندق میتواند یکی از محصولات جایگزین مناسب برای تغییر الگوی کشت در استان باشد که ضمن مصرف آب کم، از خسارتهای وارده در مقابل سرمازدگی و خشکسالی بکاهد.
اوچی اردبیلی تصریح کرد: به دلیل خسارتهای ناشی از سرمازدگی که یکی از معضلات استان اردبیل در حوزه باغبانی و کشاورزی ژئوتیپهای فندق مقاوم در برابر سرمازدگی توسط محققین این نهاد در حال شناسایی است.
وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی، مراکز آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی در استان اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر بدلیل شیوع ویروس کرونا دورههای آموزشی بصورت مجازی در استان برگزار میشود و در کنار آن اجرای طرحهای داناب، سرباز ماهر، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در حال انجام است.
انتهای پیام