عبدالکریم گراوند در نشست بررسی مشکلات آتشسوزی بازارچه ساحلی دیلم با ابراز تأسف از این واقعه و حریق اظهار کرد: در آتشسوزی بازارچه ساحلی دیلم زندگی و معیشت ۲۰۰ خانوار دیلمی آسیب دید و تمام دسترنج و داشتههای آنان در بازارچه طعمه حریق شد.
وی با بیان اینکه در این حادثه به ۲۰۰ صنف خسارت وارد شد، گفت: این بازارچه از ایمنی لازم برخوردار نبود و سازه ساختمانی آنها از نوع فایبرگلاس بود که این نوع سازه سبب شعلهور شدن آتش شد و اطفا و خاموش کردن آن هم قدری سختتر میشود.
استاندار بوشهر با اعلام اینکه در این جلسه مسئولان دستگاههای اجرایی، مستأجران و مالکان این بازارچه حضور دارند، افزود: آغاز این بازارچه به ۱۸ سال قبل برمیگردد که مستأجران در تفاهمی با شهرداری دیلم بهعنوان مالک فعالیت خود را آغاز کردند.
گراوند با اشاره به اینکه بنای ساختمانی این بازارچه از ایمنی لازم برخوردار نبود این واقعه را حادثهای تلخ و سنگین دانست و تأکید کرد: برای آرامش و کاهش آلام و دردهای آسیبدیدگان که از قشر ضعیف جامعه هستند باید راهکارهای اساسی تدوین و در کوتاهترین زمان عملیاتی شود.
استاندار بوشهر با تذکر اینکه این کسبه بیش از ۱۸ سال در بازارچه ساکن هستند و باید راهحل مناسب برای کاهش مشکلات ارائه شود، گفت: اداره راه و شهرسازی، شهرداری دیلم و دیگر دستگاهها باید کمک کنند تا مشکلات مالکیت این مغازهها برطرف شود.
گراوند با تأکید بر پیگیری حل مشکلات مالکیت مغازههای بازارچه ساحلی دیلم از سوی مسئولان راه و شهرسازی تصریح کرد: امید میرود مشکلات واگذاری زمین این بازارچه به آسیبدیدگان یا شهرداری دیلم برطرف شود.
وی از پرداخت تسهیلات به آسیبدیدگان این حریق خبر داد و گفت: قرار است در نشستی با بانکها ضمن امهال وام آسیبدیدگان، تسهیلات جدید بانکی در اختیار آنان قرار بگیرد.
استاندار بوشهر همکاری دستگاههای دیگر از جمله بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در رسیدگی به مشکلات آسیبدیدگان بازارچه ساحلی دیلم را ضروری دانست و تصریح کرد: در این راستا قرار شد شهرداری دیلم از محل منابع داخلی، عملیات پاکسازی بازارچه ساحلی دیلم را آغاز کند.
گراوند همچنین گفت: قرار است با تدوین نقشه جدید، پس از واگذاری زمین، عملیات ساخت آن آغاز شود که این مهم مورد موافقت شهرداری و رئیس شورای شهر دیلم قرار گرفت.
وی با تأکید بر توجه به پیشگیری از این گونه حوادث تصریح کرد: باید این گونه بازارها که ممکن است در برخی نقاط دیگر وجود داشته باشد قبل از وقوع حادثه مشکلات آن حلوفصل شود.
مقام عالی دولت در استان بوشهر پیگیری صاحبان مغازه و شهرداریها در حل مشکلات بازارچههای اینچنینی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: ایمنسازی پاساژها و بازارچهها باید مورد توجه و در اولویت قرار بگیرد.
انتهای پیام