حجتالاسلاموالمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دیدار با مسئولان اجلاس منطقه ۵ کشوری مهدویت که دهم مهرماه صورت گرفت، اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری جلسات و نشستهای متعدد، لشکریانی به لشکر صاحبالامر (عج) اضافه شود.
وی تصریح کرد: استانهای غرب کشور در راستای امامت و ولایت شهدای زیادی تقدیم انقلاب کردهاند، لرستان نیز در راه اعتلای اسلام ۶۳۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است.
نماینده ولیفقیه در لرستان عنوان کرد: خوشبختانه بنیاد فرهنگی مهدویت در سطح کشور و استان لرستان اقدامات بسیار خوبی انجام داده ولی باید براساس مقتضیات زمان ما نیز خود را با زمان وفق بدهیم.
شاهرخی بیان کرد: جهت فعالیت بنیاد مهدویت در استان ظرفیتهای خوبی همچون اتحادیه دانش آموزان با حضور کلیه مدارس، تشکلهای دینی، مذهبی و بسیج دانشگاهها وجود دارد البته در راه رسیدن به اهداف سختیهایی وجود دارد همچون رسیدن به قله که اگر اینچنین نباشد پس به سمت قله در حرکت نیستیم.
وی ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس به دنبال سختیهای والفجر مقدماتی و کربلای ۴ پیروزیهایی در والفجر یک و کربلای ۵ محقق شده است و خداوند یاری گر کسانی است که در مسیرالهی قدم برمیدارند.
نماینده ولیفقیه در لرستان خاطرنشان کرد: فعالیت در بنیاد مهدویت یک توفیق الهی بوده که بهعنوان سفیران مهدویت رزق معنوی، فرهنگی و دینی بوده که در نظام جمهوری اسلامی گسترده شده و اینگونه فعالیتها توفیق الهی است.
انتهای پیام