ماجرای اخلال در بلاگفا چیست؟

با گذشت حدود پنج سال از آخرین اخلال جدی و بلندمدت «بلاگفا»، چند روزی است که بار دیگر این سایت ارائه وبلاگ برای کاربران و نویسندگان داخل و خارج از کشور با اخلال روبرو شده است.

به گزارش ایسنا، اواسط اردیبهشت ماه سال ۹۴ بود که سایت بلاگفا ـ یکی از بزرگترین ارائه‌دهندگان سرویس وبلاگ شخصی در ایران ـ از دسترس خارج شد.  

همان روزها بلاگفا برای کاربران خود نوشت: «کاربران محترم و همراهان عزیز سایت نیاز به تغییر مکان سرورهای سایت بود که اینکار در اواخر هفته پیش آغاز شد اما متاسفانه این انتقال طبق برنامه پیش نرفت و در این بین به سخت افزارهای مهم سایت آسیب جدی رسیده است. برطرف کردن شکل نیاز به چند روزی وقت دارد امیدواریم پس از آن خدمات سایت بصورت عادی ادامه پیدا کند. عمیقاً از آنچه پیش آمده متاسفیم. از صبر و شکیبایی شما متشکریم.»

در پی این خرابی برخی از کاربران، وبلاگهایشان را برای همیشه از دست دادند و تعدادی هم توانستند بخشی از مطالب خود را بازیابی کنند.

اکنون با گذشت حدود پنج سال از این ماجرا، چند روزی است که بار دیگر سایت بلاگفا برای کاربردان و نویسندگان داخل و خارج از کشور با اخلال روبرو شده است.

کاربران این سایت پس از مراجعه به «بخش ورود به مدیرت وبلاگ»، هنگامی که نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد می کنند با این پیغام روبه رو می شوند: «مشکلی در اجرای برنامه یا عملیات درخواستی پیش آمده است ممکن است مشکل به دلیل بروز رسانی سایت باشد، لطفا درخواست خود را دقایقی دیگر تکرار کنید.»

در پی بروز این مشکل برای برخی از بلاگرها که از کاربران بلاگفا هستند این نگرانی ایجاد شد که مبادا همچون گذشته برای وبلاگهایشان مشکلی غیرقابل جبران  ایجاد شود که نتوانند دیگر مطالب خود را به روز رسانی کنند.

تا اینکه همزمان با سومین روز از بروز اخلال در بلاگفا، این سایت در پیامی یادآور شده است که «به دلیل مشکلی در دیتاسنتر سرورهای بلاگفا سرویس موقتا و برای چند روز از دسترس خارج است.»

در چند ماه اخیر برخی از مشترکان اینترنت مانند همراه اول یا مخابرات نیز در استان های متفاوت ایران هنگام ورود به برخی از وبلاگ ها مشکل داشتند.

بر اساس این گزارش، پدیده وبلاگ نویسی در مدت کوتاهی توانست به سرعت در ایران رشد کند. به دلیل قابلیت های وبلاگ ها، تعداد وبلاگ نویسان ایرانی از مرز میلیون گذشت و روز به روز در حال افزایش بود. این روند تا آنجا ادامه یافت که براساس آمارها رتبه ایران در وبلاگ نویسی تک رقمی بود. اکنون هم با به وجود آمدن شبکه های اجتماعی و پیام رسان های دیگر، همچنان وبلاگ نویسی در ایران رونق دارد و بسیاری از خبرنگاران آزاد یا متخصصان به دلیل رایگان بودن این فضا از آن استفاده می کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 99070907214
  • خبرنگار : 71451