یک کارشناس مسائل آمریکا: 

مناظره  بایدن و ترامپ باعث ایجاد سرخوردگی در جامعه دوقطبی آمریکا شد

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: مناظره انجام شده بین بایدن و ترامپ مناظره بسیار بدی بود و واکنش‌ها در داخل آمریکا در ارتباط با این مناظره بیانگر ناامیدی و سرخوردگی مردم است. 

امیرعلی ابوالفتح در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اولین مناظره دو نامزد دموکرات و جمهوری خواه آمریکا برای رقابت در انتخابات ۲۰۲۰ و با بیان اینکه در این مناظره که در بامداد چهارشنبه انجام شد شاهد دعوا و جدل بین دو کاندیدا بودیم و هر کدام به یکدیگر تهمت‌هایی را می‌زدند و توهین می‌کردند، افزود: روند مناظره به گونه‌ای بود که مجری با سابقه این برنامه نیز نتوانست آن را به خوبی کنترل کند. 

وی با بیان اینکه بایدن و ترامپ در مورد یکدیگر از القابی چون دلقک، عروسک روس‌ها استفاده کردند، مسائل خانوادگی یکدیگر را مطرح کردند و حتی یکی از کاندیداها به دیگری گفت «خفه شو»، خاطرنشان کرد: این نشان می‌دهد صبر، تحمل و مدارا بین سیاستمداران آمریکایی تا حدود زیادی از بین رفته است و این برگرفته از فضای داخلی آمریکا است. 

این کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه وقتی که سیاستمداران و رهبران  جامعه  آمریکا اینگونه به یکدیگر توهین و حمله می‌کنند این باعث می‌شود که انشقاق و شکاف در بدنه اجتماعی آمریکا افزایش پیدا کرده و عصبانیت، سرخوردگی و ناامیدی افزایش پیدا کند ، در پاسخ به این سوال که آیا این مناظره می تواند بر روی آرای قشر خاکستری آمریکا تاثیر بگذارد، گفت: باید توجه داشت که روند اخذ رای به نوعی در آمریکا آغاز شده است و از دیگر سو آراء خاکستری نسبت به دوره های قبلی کمتر است و جامعه آمریکا  به شدت دو قطبی شده و این مناظره ها باعث تغییر آرای کسانی که تصمیم به مشارکت در انتخابات گرفته اند، نخواهد شد. 
ابوالفتح ادامه داد: مناظره بامداد روز چهارشنبه بیانگر این واقعیت است که جامعه آمریکا جامعه ملتهبی است و سوال آخر مجری این برنامه نیز سوال مهمی بود که نوع واکنش هر کدام از این کاندیداها نیز به آن دارای پیام بود. از آنها پرسیده شد که آیا طرفدارانتان را به آرامش تا پایان شمارش آراء و پذیرش نتایج دعوت می کنید که ترامپ صراحتا به این موضوع پاسخ نداد و نگفت که نتایج آرا را می پذیرد و به نوعی از جواب دادن به آن در رفت. 

وی با بیان اینکه التهاب موجود در جامعه آمریکا را می توانیم به انبار پر باروتی تشبیه کنیم که منتظر یک جرقه است، ادامه داد: واکنش‌ها در داخل آمریکا نیز نشان می دهد که مردم از این مناظره ناامید و سرخورده شده‌اند.

ابوالفتح خاطر نشان کرد: در حالیکه این مناظره در حال انجام بود و این دو کاندیدا با یکدیگر جنگ و دعوا می کردند تعداد جان‌باختگان کرونا  در آمریکا  از رقم ۲۱۰ هزار نفر گذشت و این نشان می‌دهد که اگر رهبران آمریکا با یکدیگر به تفاهم نرسند شاهد افزایش مشکلات درونی در این کشور خواهیم بود. مشکلاتی که ممکن است تبعات نامناسبی به همراه داشته باشد. 
انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۰ مهر ۱۳۹۹ / ۰۰:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99070906854
  • خبرنگار : 71038