مهدی جهانگیری با بیان اینکه در سال ۹۳ از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور شهرستان خوانسار به عنوان پایلوت کشوری برای کاهش میزان آب بدون درآمد انتخاب شد، افزود: به دنبال اجرای این طرح مقرر شد گروهی از کشور ژاپن مطالعات کاهش آب بدون درآمد این شهرستان را در دستور کار قرار دهند که به دلیل اعمال تحریم ها این طرح اجرایی نشد، بنابراین مقرر شد با استفاده از ظرفیت و پتانسیل های سخت افزاری، نرم افزاری و مغزافزاری داخلی این طرح عملیاتی شود.
وی تصریح کرد: از سال ۹۶ تاکنون، ۱۲ کیلومتر اصلاح و بازسازی شبکه فرسوده در دستور کار قرار گرفت، همچنین ۱۸۰۰ فقره کنتور فرسوده آب تعویض شد و بیش از ۷۷۶ فقره انشعاب آب مورد اصلاح و استاندارسازی قرار گرفت و اجرای این موارد، کاهش هدررفت آب در شهر خوانسار را رقم زد.
به گزارش ایسنا، مدیر آبفا خوانسار طول شبکه توزیع آب در شهر خوانسار را حدود ۱۲۸ کیلومتر اعلام کرد و گفت: طبق بررسی های صورت گرفته حدود ۴۰ درصد شبکه توزیع آب شهر خوانسار فرسوده است که درصدد هستیم بازسازی و اصلاح قسمت هایی از شبکه که به دلیل فرسودگی بالا هدر رفت بیشتری دارند را در اولویت قرار دهیم.
وی به اجرای هوشمند سازی شبکه توزیع آب در شهر خوانسار اشاره و اظهار کرد: در سال جاری با احداث ۵ حوضچه فشار شکن، نصب فلومتر در ۵ مخزن، ۵ حلقه چاه، ۲ ایستگاه پمپاژ آب، یک مخزن تعادلی و خروجی آب از تصفیه خانه، زون بندی شبکه پروژه هوشمند سازی شبکه توزیع آب در دستور کار قرار گرفت.
جهانگیری افزود: تجهیزات مکانیکال به منظور هوشمندسازی شبکه توزیع نصب شده و تجهیزات الکترونیکی در حال نصب هستند و برنامه ریزی برای ارتباطات رادیویی در حال انجام است.
انتهای پیام