به گزارش ایسنا، سعدالله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی میگوید: رسانه ملی و دانشگاه ها میتوانند از ظرفیتهای بالایشان استفاده کنند و مشکل اینجاست ارتباط این دو نهاد با هم مستحکم نیست.
نصیری قیداری که شب گذشته ـ ششم مهرماه ـ مهمان برنامه «به وقت ایران» در شبکه آموزش بود، درباره تلاشهای صدا و سیما برای بهره بردن از دانش کارشناسانی که از دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند، گفت: کار علمی، پژوهشی و دانشگاهی به دقت بسیار نیاز دارد حتی برنامه سازی و خبرنگاری در این حوزه هم نیازمند اطلاعات علمی کافی و دقیق است.
او گفت: میتوان گروه های علمی تشکیل داد و از دانشگاه کمک گرفت و صداوسیما که از نهادهای بسیار قدرتمند کشور است از این موهبت استفاده کند و در تعامل با هم کارهای مفیدی انجام دهند. صداوسیما در خیلی از ابعاد عملکرد خوبی دارد و فکر میکنم در زمینه علمی هم باید تقویت شود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن اشاره به تاثیراتی که برنامه ریزیهای دقیق در رفع مشکلات جامعه دارد، بیان کرد: صداوسیما نه تنها میتواند به مطرح کردن مشکلات جامعه کمک کند بلکه این امکان را دارد که خواستهها و نیازهای دانشگاه و دانشجوها را هم بیان کند و در واقع به ما یاری برساند.
او افزود: صداوسیما به عنوان رسانه ای گسترده اگر دستاوردهای دانشگاه را معرفی کند و تعریف درستی از ماهیت دانشگاه ارائه دهد، بچههای دبیرستانی ما با آگاهی بیشتری وارد محیط آموزش عالی میشوند. صدا و سیما میتواند دانشگاه را از زبان دانشگاههیان به بهترین شکل معرفی کند. ما در دانشگاه شهید بهشتی کارهای پژوهشی زیادی در زمینه کرونا انجام داده ایم و افراد خیر هم به کمک ما آمده اند و اگر همین اقدامات ما از جانب رسانه ملی مورد حمایت قرار بگیرد، آیا نتیجه بهتری حاصل نمی شود؟
نصیری قیداری در ادامه گفت: ما اساتید و جوانان موفق کم نداریم و صداوسیما بستری برای شناسایی افراد کارشناس است.
برنامه «به وقت ایران» با رویکرد مهارتی روزهای یکشنبه و سهشنبه از ساعت ۲۱:۴۵ تا ۲۳ به صورت زنده روی آنتن شبکه آموزش میرود.
انتهای پیام