یک عضو حزب اتحاد ملت:

کاندیداهای ریاست جمهوری نباید شک و ابهامی در کارنامه‌شان باشد

نایب‌رئیس هیئت داوری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: کسی که وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شود، باید کارنامه مشخصی داشته باشد و هیچ گونه شک و شبهه و ابهام اقتصادی در کارنامه او وجود نداشته باشد.

هادی یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص ویژگی‌هایی که یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری باید داشته باشد تا در انتخابات پیروز شود، ابراز عقیده کرد: بعد از دو دوره سخت دولت‌های نهم و دهم مردم امیدوار بودند که دولت تدبیر و امید بتواند خواسته‌های آنان را جامه عمل بپوشاند که البته در ۴ سال اول تا حد زیادی این دولت موفق عمل کرد، اما در دوره دوم عملکرد دولت دوازدهم چندان قابل دفاع نیست.

وی با بیان اینکه باید این نکته را مورد توجه قرار دهیم که یک کاندیدا باید بیشتر چه ویژگی‌هایی نداشته باشد تا موفق شود، افزود: به جای اینکه بیشتر در مورد وجه ایجابی یک کاندیدا صحبت کنیم باید بیشتر در مورد وجه سلبی کاندیداها بحث کنیم. معتقدم عملکرد افراد و سوابقی که داشته‌اند به اندازه کافی می‌تواند نشان دهد که یک کاندیدا باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد یا نداشته باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در همین خصوص گفت: دولتمردانی که در ۴۱ سال گذشته سر کار آمده‌اند، کارنامه مشخصی دارند و افرادی نیستند که بتوان گفت هیچ شناختی از آن‌ها نداریم یا یک هندوانه سر بسته هستند. معتقدم کارنامه افراد مشخص است و مشخصات و اینکه چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند بر اساس کارنامه افراد است و از این منظر دوره افرادی که نسل اول یا دوم انقلاب بوده‌اند به پایان رسیده است و مردم انتظار دارند چهره‌های جوان‌تر و جدیدی‌تری در طیف اصلاح‌طلب و اصولگرا در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوند.

یزدانی تصریح کرد: افرادی که کارنامه روشن، بدون شک و شبهه و ابهام دارند، می‌توانند موفق شوند. چیزی که امروز مردم بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز دارند امید است. در ۱۲ سال از ۱۶ سال گذشته امید در مردم ضعیف شده است. بنابراین چهره‌های جدیدتری که کارنامه‌های ضعیف‌تری دارند، اما وجوه سلبی کارنامه‌هایشان کمتر است به احتمال قوی می‌توانند این حس ناامیدی مردم از سیاستمداران را کاهش دهند.

وی ادامه داد: به عنوان یکی از شهروندان این جامعه برایم زیاد مهم نیست که یک کاندیدا باید چه مشخصاتی داشته باشد، بلکه برای من مهم است که یک کاندیدا چه مشخصاتی نباید داشته باشد و وجه سلبی ماجرا بسیار مهم‌تر است.

نایب رئیس هیئت داوری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی افزود: کسی که وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شود باید کارنامه مشخصی داشته باشد و هرگونه شک و شبهه و ابهام اقتصادی و هر گونه ابهامی که نشان دهنده رانت اقتصادی و... باشد سبب می‌شود که به شهروندان این پیغام صادر شود که قرار است با برگزاری انتخابات هیچ اتفاقی نیفتد. انتخابات ریاست جمهوری همیشه آن نقطه‌ای است که سوزن بان تصمیم می‌گیرد که ریل قطار را عوض کند.

کاندیداها باید متناسب با ظرفیت‌های قانون اساسی وعده دهند

یزدانی یادآور شد: بنابراین برای شهروندان خیلی مهم است که یک کاندیدا هیچ رانت اقتصادی و نظامی نداشته باشد و رزومه فرد پر از نکات منفی و دارای ابهام مدیریتی نباشد. برخی از افرادی که نامشان شنیده می‌شود، نسبت به عملکردشان در مسئولیت قبلی‌شان ابهام وجود دارد و برای مردم مهم است که ابهامات کمتری در پرونده افراد باشد.

وی گفت: یک کاندیدا باید ساختارها و ظرفیت‌های قانون اساسی را بشناسد و متناسب و مبتنی بر آن شعار و وعده دهد. نقدی که اکنون مطرح است است که بسیاری از این شعارها با ظرفیتی که در قانون اساسی برای ریاست جمهوری وجود دارد، منافات داشته و قابلیت اجرایی شدن ندارد.

نایب رئیس هیئت داوری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، خاطرنشان کرد: در زمینه مسائل داخلی کشور، کاندیدا باید حد و حدود اختیارات دولت را بداند و انجام کارهایی که در توان دولت نیست را وعده ندهد. رئیس‌جمهور آینده باید بتواند با مجلس فعلی که عصاره فضائل جمهوری اسلامی است کار کند. مردم از این بابت که چرا یک سری شعارها داده و انتخاباتی هم برگزار می‌شود و بعد برای شهروندان نتیجه ملموس و واقعی وجود ندارد گلایه‌مند هستند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99070705019
  • خبرنگار :