«ولی تیموری» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن تایید نقش تعطیلات به خصوص تعطیلی پنج شنبهها در رونق و توسعه صنعت گردشگری، اظهار میکند: به عنوان متولیان سفر موظف به حمایت از هر ایده و فکر موثری در رونق و توسعه سفر هستیم.
وی اضافه میکند: از آنجایی که تعطیلی پنجشنبه و به نوعی افزایش تعطیلات و ساماندهی آن به رونق سفر و مسافرت در کشور کمک میکند، از این ایده و ابتکار حمایت و استقبال میکنیم.
این مسئول در رابطه با اقدامات انجام شده این وزارتخانه در خصوص ساماندهی تعطیلات نیز میگوید: اقدامات زیادی در سالهای اخیر با عناوین مختلف در رابطه با ساماندهی تعطیلات مانند ایجاد تعطیلات زمستانه انجام شده و سال گذشته نیز در قالب دفاعیه با نمایندگان مجلس در حضور صدا و سیما در این باره صحبت شده است.
وی اضافه میکند: البته با توجه به این که وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری متولی سفر و اوقات فراغت محسوب میشود برای ایجاد اقدامات بیشتر نیازمند تصحیح و تدوین قانون و ایجاد هماهنگی در سطح دستگاههای مرتبط به خصوص دستگاههایی با قوانین مغایر روبرو هستیم.
تیموری با اعلام حمایت از این طرح و ایستادن در طرف حامیان تعطیلی پنجشنبهها، تصریح میکند: شاید بزرگترین کمک به تحقق این مسئله، حمایت از آن باشد چرا که در این صورت، هر اقدامی که در تصور باشد و قابل انجام را پیگیری میکنیم.
وی در ادامه در رابطه موضوع سفرهای مسئولانه، تصریح میکند: بنابر مقررات موجود، برای سفرهای برنامهریزی شده هیچ محدودیتی نداریم البته این مسئله مشروط به این است که پروتکلهای مورد تایید وزارت میراث فرهنگی و ستاد ملی کرونا رعایت شود، ضمن این که تنها معیار و ملاک ما در این باره، رعایت پروتکلهای ابلاغی این ستاد است.
جلب اعتماد مردم به زیرساختهای گردشگری
معاون وزیر گردشگری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر چگونگی جلب اعتماد مردم به زیرساختهای گردشگری در سفرهای برنامهریزی شده و مسئولانه، میگوید: کرونا نه تنها در سطح جامعه بلکه در حریم خانههای مردم نیز منجر به وسواس و دغدغهمندی مردم شده لذا وجود دغدغههای بیشتر در این باره از سوی مردم مربوط به زیرساختهای گردشگری طبیعی است.
وی با تاکید بر این که تمام جامعه و چرخه مرتبط به گردشگری از مغازهدار و یک فروشنده تا هتلها باید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی اقدام کنند، اظهار میکند: برنامههای خود را برای دوران کرونا و پسا کرونا طبقهبندی کردهایم که بخش عمدهای از این برنامهها به عنوان اعتمادسازی انجام شده است لذا باید با اجرای آنها اعتماد جامعه را به گردشگری جلب کنیم.
معاون وزیر گردشگری با اعلام حمایت و پیگیری نکردن از سفرهای بدون برنامهریزی و خارج از فعالیتهای وزارت میراث فرهنگی در دوران کرونا، میگوید: وزارت میراث فرهنگی تنها مسئولیت سفرهایی را که از طریق فعالان گردشگری و با دخالت مجریان دارای مجوز قانونی و فعالان در این صنعت باشند، را بر عهده میگیریم و در صورت هر نوع مشکلی، آن پیگیری میکنیم.
وی با تاکید بر این که گردشگری به خوبی میتواند اعتماد جامعه را جلب کند، میگوید: زیرساختهای اقامتی چه با کرونا و چه بدون کرونا، همواره دارای ماموران ناظر بهداشتی و ماموران نظارت و کنترل هستند و میتوان به مردم این اطمینان را داد که فضاهای اقامتی مجاز و هتلها پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند.
تیموری در پایان راجع به برخی از موارد مطرح شده در مورد سفر از سوی رسانهها اشاره و خاطرنشان میکند: این سفرها شامل سفرهای خارج از برنامهریزی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و خارج از فعالیت تاسیسات و فعالان گردشگری هستند و به نوعی بیحساب و کتاب محسوب میشوند.
انتهای پیام