جعفر مرادی حقیقی در حاشیه بازدید از پروژه نهالکاری منطقه امیرآباد و ایستگاه تثبیت شن حسنآباد جنوب دامغان با اشاره به تهیه و تدوین طرح بیابانزدایی در سطح بیابانهای این شهرستان ابراز داشت: ۶۰ هزار هکتار طرح بیابانزدایی طی دو برنامه پنجم و ششم توسعه کشور در سطح بیابانهای دامغان اجراشده است.
وی افزود: طی دو برنامه پنجم و ششم، پروژه نهالکاری در سطح ۱۸ هزار هکتار، سه هزار هکتار بذرپاشی، ۱۶ هزار و ۴۰۰ هکتار آبیاری سنواتی، دو هزار و ۵۰۰ هکتار کنترل هرزآب و ۱۰۰ هکتار احداث بادشکن زنده و غیر زنده در اطراف مزارع در بیابانهای دامغان به انجام رسید.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بابیان اینکه برای اجرای عملیات بیابانزدایی ۳۰ هزار میلیون ریال از محل اعتبارات ملی هزینه شده است، اضافه کرد: اجرای ۵۰۰ هزار هکتار نهالکاری، ۱۵۰ هکتار آبیاری و مراقبت، ۱۲ کیلومتر بادشکن زنده، ۶۰۰ هکتار مدیریت هرز آب و ۷۰۰ هکتار مدیریت جنگلهای دست کاشت بیابانی از جمله عملیات بیابانزدایی دامغان را شامل میشود.
مرادی حقیقی بابیان اینکه برای اجرای عملیات بیابانزدایی و مهار کانونهای بحرانی فرسایش بادی از محل اعتبارات استانی ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار برای دامغان مصوب شد، تصریح کرد: از این میزان ۳۵۰ میلیون ریال یعنی ۵۰ درصد از این اعتبار تخصیص و صرف اجرای پنج هکتار نهالکاری، ۵۰ هکتار بذرپاشی و ۱۰ هزار هکتار حفاظت و قرق شده است.
وی افزود: هدف از اجرای عملیات بیابانزدایی در دامغان جلوگیری از مهاجرت بیرویه به سمت شهرها و افزایش امید در روستاها و همچنین تثبیت خاک و افزایش پوشش گیاهی است که این مهم در دستور کار منابع طبیعی قرار دارد.
انتهای پیام