محمد یقینی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به جشنواره ایران نوشت که امروز، ۳۱ شهریورماه روز پایانی فعالیت آن است اظهار کرد: جشنواره ایرانی نوشت تمدید نمی شود اما عرضه نوشت افزار تولید داخل به شیوه اینترنتی و از طریق پایگاه www.irannevesht.ir ادامه دارد.
وی افزود: این پایگاه اطلاعاتی تعطیل نمی شود و فهرست فر وشگاه های عرضه کننده نوشت افزار ایرانی به روز رسانی خواهد شد. بیش از ۷۰۰ فروشگاه محصولات نوشت افزار ایرانی اسلامی را به صورت عمومی و ۲۰ فروشگاه در مراکز استان ها نیز به صورت تخصصی نوشت افزار ایرانی را عرضه می کنند.
مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی به نحوه تهیه مواد اولیه و قیمت تمام شده نوشت افزار ایرانی نیز اشاره کرد و گفت: درباره مواد اولیه با دوچالش افزایش قیمت و مشکل تامین مواد اولیه رو به رو هستیم. کاغذ تحریر، وارداتی است و یکی از مطالبات جدی ما این است که چرا کارخانه تولید کاغذ تحریر در داخل نداریم.
وی افزود: کارخانه های فعلی، مقوا و ... تولید می کنند و به علت قدیمی بودن دستگاه ها امکان تولید کاغذ سفید تحریر ندارند.
یقینی با اشاره به اینکه سال گذشته با آنکه دلار ۱۲ هزار تومان بود، قیمت کاغذ از دلار پیشی گرفته و قیمت یک بند کاغذ تحریر معمولی به ۵۰۰ هزار تومان رسیده بود گفت: امسال دلار گران شده اما قیمت کاغذ تحریر به مرور تعدیل شد و کاهش قیمت داشت تا جایی که قیمت یک بند آن به ۳۸۰ هزار تومان رسید.
مدیرعامل مجمع نوشتافزار ایرانی اسلامی ادامه داد: بنابراین امسال در اجناسی مانند دفتر و کلاسور کاهش قیمت داشتیم؛ اما در باقی محصولات مانند پاک کن و تراش افزایش قیمت داریم که البته آن هم حداقلی است و بعضا با همان قیمت سال گذشته عرضه می شود و یک سود سر به سری دارد.
وی افزود: نهایتا در برخی اقلام ۲۰ درصد افزایش قیمت داشته ایم؛ در حالی که قیمت نوشت افزار خارجی دوبرابر شده است.
یقینی با اشاره به مزیت های خوب نوشت افزار ایرانی از حیث کیفیت و قیمت گفت: نوشت افزار ایرانی از همه ابعاد مزیت دارد. در دو سه سال اخیر، اختلاف قیمت نوشت افزار ایرانی و خارجی بسیار زیاد شده است. از سوی دیگر میزان رضایت از نوشت افزار ایرانی هم ۸۰ درصد است و این نکته مثبتی برای صنعت نوشت افزار محسوب می شود.
انتهای پیام