حسن آلبویه در نشست شورای دستگاههای همخانواده که با حضور رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان، اتاق بازرگانی و شرکت شهرکهای استان برگزار شد با اشاره به اقدامات در راستای تاسیس شهرکهای تخصصی استان، اظهار کرد: با توجه به تراکم معادن فلزی در مناطق حد فاصل میاندشت تا عباسآباد در شهرستان میامی و شمال تا شمال غرب طرود شهرستان شاهرود، مکاتبات لازم برای احداث شهرک تخصصی فرآوری معدنی انجام شد.
وی با بیان اینکه ایجاد شهرک تخصصی یک تکلیف ملی است، خاطرنشان کرد: با وجود ظرفیتهای فراوان معدنی در استان سمنان، احداث شهرک تخصصی نقش مهمی در اشتغالزایی جوانان و ایجاد ارزش افزوده در استان خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان به ضرورت بررسی جوانب فنی و اقتصادی و توجیهپذیری شهرک تخصصی فرآوری معدنی تاکید و اضافه کرد: باید با توجه به احداث صنایع معدنی در این شهرک، نیاز آبی صنایع تبدیلی و ...در آن به منظور انجام اقدامات لازم برآورد و اعلام شود.
آلبویه تاکید کرد: سمنان به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر گچ جهان، قابلیتهای فراوانی در ارائه گچ مرغوب به همراه محصولات فرآوری شده آن دارد و در راستای این مساله، شهرک تخصصی گچ احداث شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان یادآور شد: نبود برق مشکل اساسی شهرک تخصصی گچ عبدل آباد است و لازم است دستگاه اجرایی متولی نسبت به تامین این زیرساخت هر چه سریعتر اقدام کند.
آلبویه افزود: طرح توسعه در شهرک صنعتی ایوانکی، شاهرود و سمنان و ناحیه صنعتی کالپوش و افتر از جمله پروژههای توسعهای شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره بر ضرورت تامین آب مورد نیاز بخش معدن از سوی دستگاه متولی این امر، بر نقش اساسی معادن در توسعه شرق استان تاکید کرد.
تشنهدل بر هماهنگی و همکاری دستگاههای اجرایی مختلف در حوزه تامین زیرساختها برای پیشبرد اهداف توسعهای استان سمنان تاکید کرد و با اشاره به تاسیس شهرکهای تخصصی در استان سمنان، تصریح کرد: تامین آب، مطالبه جدی بخش صنعت و معدن این استان است و دستگاههای متولی و خدمترسان موظفند نسبت به تأمین این زیرساخت اساسی اهتمام ورزند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: توزیع آب به بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی و معدنی در این استان باید عادلانه باشد اما، در حال حاضر اینگونه نیست.
به گفته تشنه دل، معادن شرق استان سمنان به علت عدم تامین آب مورد نیاز، امکان فرآوری مواد معدنی را ندارند و فراهم کردن این زیرساخت یک مولفه تاثیرگذار و حائز اهمیت در رونق و شکوفایی اقتصادی در این مناطق است.
انتهای پیام