حسین ایراندوست در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در بحث گوشت مرغ هیچ مشکل و کمبودی نداریم، اظهار کرد: طی تیر و مرداد امسال یک میلیون و ۳۰۰ هزار جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در همین زمان، افزایش یافته است.
وی با اشاره به تولید مناسب مرغ در اصفهان، گفت: به طور متوسط هر شب بیش از ۵۰۰ تن کشتار مرغ انجام می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه قیمت مرغ در دو ماه گذشته کاهش یافته، اظهار کرد: قیمت مصوب مرغ زنده ۱۲۵۰۰ تومان و در سطح عرضه قیمت گوشت مرغ ۱۸۷۵۰ تومان است که اکنون گوشت مرغ زنده با قیمت ۱۲ هزار تومان به کشتارگاه ها داده می شود که در سطح عرضه قیمت فروش مرغ پایین تر از نرخ مصوب و حدود ۱۸۴۰۰ تومان است.
وی با تاکید بر اینکه گوشت مرغ B در استان اصفهان اصلا نباید از ۱۸۷۵۰ تومان بیشتر باشد، تصریح کرد: به طور قطع باید با قیمت های بالای نرخ مصوب مرغ در اصفهان برخورد شود، البته طی دو هفته گذشته گزارش ها از سطح شهر و کشتارگاه های استان حاکی از قیمت پایین تر از مصوب مرغ است.
ایراندوست در مورد تامین نهاده های مورد نیاز مرغ در کشور، تاکید کرد: در بحث نهاده ها محدودیت هایی هنوز وجود دارد، اما شرایط اکنون بسیار بهتر از گذشته شده است.
وی با بیان اینکه سال جاری را با کمبود شدید ذرت آغاز کردیم، افزود: از سوی دیگر طی تیر و مرداد امسال در تامین کنجاله سویا دچار کمبود شدیم که درحال حاضر در بحث ذرت و جو گشایش خوبی حاصل شده، اما همچنان کمبود کنجاله سویا تولیدکنندگان مرغ را آزار می دهد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان البته تاکید کرد: با توجه به اینکه حجم قابل توجهی دانه سویا وارد کشور شده و همچنین دانه های روغنی و سویا داخل نیز وارد بازار می شود، در حال حاضر روند تامین نهاده ها برای مرغداری ها رو به بهبود است.
انتهای پیام