به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، نضال جبارین، پزشک فلسطینی به دلیل پرتاب بمب صوتی توسط نیروهای رژیم صهیونیستی در شهر «جنین» واقع در کرانه باختری به شهادت رسید.
در همین راستا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اقدام نظامیان صهیونیست در به شهادت رساندن این پزشک فلسطینی با پرتاب بمب صوتی را محکوم کرد.
جنبش حماس با صدور بیانیهای اعلام کرد: پیام شهادت این پزشک در روز خشم فلسطینی علیه طرحهای اشغالگران صهیونیستی در الحاق، توسعهطلبی و علیه عادیسازی روابط است.
این جنبش در بیانیه خود از کسانی که در عادیسازی روابط با دولت رژیم صهیونیستی شتاب میکنند، خواست به عقل خود بازگردند، این اقدام را متوقف کنند و به تجاوزگری اشغالگران و جنایتهای آنها در حق ملت فلسطین بنگرند.
در همین راستا، جنبش جهاد اسلامی از سندیکای پزشکان فلسطین خواست تا خشم خود را نسبت به جنایت رژیم صهیونیستی در قتل نضال جبارین نشان دهند و این اقدام صهیونیستها را محکوم کنند.
در همین راستا، جنبش مجاهدین اعلام کرد: این جنایت صهیونیستی، تشدید مقابله با این دشمن جنایتکار که جوانان، زنان و سالخوردگان ما را به شهادت میرساند را میطلبد و ما از جوانان مجاهد میخواهیم اراضی فلسطین اشغالی را زیر پای سربازان و غاصبان صهیونیستی به آتش بکشند و انتقام خون شهدای بیگناهمان را بگیرند.
انتهای پیام