اواسط شهریورماه که فرا میرسد، "خرماپزان" در خوزستان گذشته و نخلستانها آماده برداشت هستند؛ کشاورزان به همراه خانواده و کارگران به نخلستان میروند و خرما میچینند و به مراکز خرید میفرستند.
مراکز خرید نیز پس از خریداری و بستهبندی، محصول را در بازارهای خارجی و داخلی عرضه میکنند. شهرستان شادگان با بیش از ۷۰ نوع خرما، ۱۲ هزار هکتار نخلستان و ۹ هزار نخلدار، یکی از قطبهای تولید خرما در خوزستان و کشور است؛ کار برداشت خرمای امسال در شادگان آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه دارد. همچنین در مناطق مختلف استان بوشهر، به ترتیب برداشت خارک، رطب و خرما در نخلستان های شهرستان دشتستان و تنگستان و دشتی انجام می شود و محصولات آن ها علاوه بر عرضه در بازار های داخلی به کشور های دیگر صادر می شود.
عکس: علیرضا محمدی/ پریسا جفره ای