به گزارش ایسنا، عباس مقتدایی در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از نواقص جدی اجرای قانون در کشور قانون تسهیل ازدواج جوانان است که علیرغم تصویب در سال ۱۳۸۴ و تایید آن در شورای نگهبان بخشهای عمده آن به درستی اجرا نمیشود.
وی توضیح داد: طبق این قانون قرار بود صندوق اندوخته ازدواج جوانان ایجاد شده و با روشهایی همچون انبوهسازی، کوچکسازی، ارزانسازی و استفاده از روشهای نوین ساخت در مسکن، مشکل مسکن جوانان حل شود. دولت مکلف به ارائه تسهیلات به جوانان شد و باید همه دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی و شهرداریها تسهیلات رفاهی اعم از تالارها، باشگاهها و فرهنگسراها را در اختیار جوانان قرار میدادند که هیچ کدام از این قوانین اجرا نشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بعد از گذشت بیش از یک دهه از تصویب این قانون شرایط به گونهای پیش رفته که عملا قانون مصوب از اذهان عمومی حذف شدند، لذا در نامهای به رییس جمهور درخواست کردم که به سازمان برنامه و بودجه دستور دهند تا در بودجه سال ۱۴۰۰ نواقص این قانون را رفع کند، چون عدم اجرای آن باعث شده بخشی از نابسامانیهای اجتماعی، جمعیتی، موانع و مشکلات را برای جوانان به وجود آورد. اعلام بیتوجهی باعث افزایش حجم خسارات خواهد شد.
مقتدایی ادامه داد: در نامهای از رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز خواستم که براساس ماده ۱۲ قانون تسهیل ازدواج جوانان از دولت بخواهد که هر ۶ ماه یکبار گزارش اجرای این قانون را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد، کمیسیون فرهنگی باید عدم کارآمدی این کمیسیون در مجالس قبلی را خاتمه داده و به این وضعیت توجه کند.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: در صورت عدم توجه به این موارد به همراه جمع زیادی از نمایندگان به کمیسیون اصل ۹۰ و قوه قضاییه شکایت خواهیم کرد، موضوع تسهیل ازدواج جوانان در دستور کار ما قرار گرفته و بر اجرای این قانون نظارت خواهیم کرد.
انتهای پیام