به گزارش ایسنا، فاطمه مقصودی در تذکری با استناد به بند 9 اصل 3 قانون اساسی بیان کرد: رفع تبعیض ناروا و ایجاد امکانات رفاهی برای مردم یک اصل از قانون اساسی است مبارزه با بیعدالتی و رفع تبعیض یکی از پیامهای قیام عاشوراست. چند سالی است که در کنار ظهور حقوقهای نجومی مدیران تبعیض در پرداخت حقوق کارکنان و نیروهای شرکتی، قراردادی، پیمانی، بخش خصوصی با نیروهای رسمی مشهود است.
وی در ادامه اظهار کرد: رونق و جهش تولید تنها با عدالت اجتماعی و همراه کردن بدنه اجتماع یعنی کارگران، تولید کنندگان و کارمندان محقق میشود.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی و دولت با برنامهریزی عادلانه باید تکلیف نیروها و کارمندان قراردادی، پیمانی را مشخص کنند و برای آنها امنیت شغلی ایجاد کنند. بیعدالتی در پرداخت حقوق و مزایا نتیجه مطلوبی ندارد بلکه روحیه تلاش را از بین میبرد. تبعیض در پرداخت دستمزد به شکاف طبقاتی در جامعه منجر شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: عدهای هر روز پولدارتر میشوند و فقرا نیز هر روز فقیرتر میشوند چرا باید زمانی که دو نیرو در یک محل و در یک ساعت زمانی معین کار میکنند اختلاف حقوق چهار میلیونی با هم داشته باشند.
مقصودی ادامه داد: در نگاه امام علی (ع) تبعیض یعنی گروه گروه کردن جامعه و عدهای را هر روز برخوردار کردن و عدهای را به زیر آوردن. تبعیض منجر به شکلگیری فساد در جامعه شده و تباهی را به دنبال دارد.
انتهای پیام