به گزارش ایسنا، مسابقات هندبال لیگ اسپانیا (لالیگا) بعد از یک هفته تاخیر از فردا آغاز خواهد شد. سعید برخورداری دروازه بان تیم ملی هندبال ایران عضو تیم گوادالاراخای اسپانیاست که فردا در اولین دیدار از این فصل مقابل اوئسکا (huesca) به میدان خواهد رفت.
لالیگا اسپانیا قرار بود از هفته گذشته آغاز شود که به دلیل مثبت شدن تست ۶ هندبالیست از ۴ تیم مختلف مسابقات به تعویق افتاد. اکنون قرار است هفته سوم مسابقات لالیگا با تدوین و انجام پروتکل جدید از فردا شروع شود. بازیهای هفته اول و دوم معوقه شده است.
سعید برخورداری لژیونر هندبال ایران عضو در خصوص شروع فصل جدید لالیگای اسپانیا به ایسنا گفت: لالیگای اسپانیا با تدوین و انجام پروتکل جدید از فردا فردا شروع خواهد شد. بازی اول تیم ما از هفته سوم مقابل اوئسکاست که فردا انجام خواهد شد.
وی در ادامه در خصوص پروتکلهای وضع شده جدید گفت: کمی پیچیده هستند اما به طور کل باید تست کرونا ۷۲ ساعت قبل از هر مسابقه انجام شود. فاصله گذاریهای مربوط به رختکنها قبل از مسابقه باید رعایت شود. موضوع اصلی در صورت مثبت بودن تست یک بازیکن بود که در نهایت قرار شد مثل لالیگای فوتبال مجدداً از آن فرد تست گرفته شود و در صورت مثبت شدن تست آن فرد ۵ روز قرنطینه شود و دوباره از او تست گرفته شود.
انتهای پیام