وکلای خانوادگی: پسر ۲۵ ساله مرسی سال گذشته با "ماده کشنده" به قتل رسید

بنا بر اطلاعات معتبر جدید، "عبدالله مُرسی" ۲۵ ساله، فرزند "محمد مُرسی" رئیس جمهور سابق مصر، سال گذشته زمانی که به بیمارستان برده شد، بی‌جان بوده و به قتل رسیده است.

به گزارش ایسنا به نقل از میدل‌ایست آی، تیم بریتانیایی که به عنوان شورای حقوقی خانواده "محمد مُرسی"، رئیس جمهور سابق مصر فعالیت دارند، گفتند اطلاعات معتبری مبنی بر آن دریافت کرده‌اند که جوان‌ترین پسر مرسی، یک سال پیش به وسیله "ماده‌ای کشنده" به قتل رسیده است.

۴ سپتامبر ۲۰۱۹ (۱۳ شهریور ۹۸)، جنازه عبدالله مرسی در سن ۲۵ سالگی، در بیمارستانی در جیزه، جنوب پایتخت مصر پیدا و ادعا شد که او بر اثر حمله قلبی در گذشته است.

در آن زمان وکیل او در قاهره به نام "عبدالمنعم عبدالمقصود" گفته بود عبدالله هنگام رانندگی در ماشین با یکی از دوستانش، دچار حمله قلبی شده است. ظاهراً این دوست قادر بوده ماشین را متوقف و تا بیمارستان "الواحه" رانندگی کند، اما به گفته او، تلاش دکترها برای احیای عبدالله مرسی بی‌نتیجه مانده است.

دولت مصر در آن زمان این گزارش را تأیید کرد.

اما، روز یکشنبه در اولین سالگرد مرگ او، تیم حقوقی مرسی در "اتاق‌ بین‌المللی دادگستری گرنیکا ۳۷" اعلام کردند که اطلاعات جدیدی به دست آورده‌اند که نور تازه‌ای بر علت مرگ فرزند مرسی می‌افکند.

در بیانیه شرکت حقوقی مستقر در لندن آمده است: "اطلاعاتی که حالا فاش شده ظاهراً تأییدکننده آن است که عبدالله بعد از کشیدن آخرین نفسش در نتیجه تزریق ماده کشنده به او، با ماشین خود در مسافتی بیش از ۲۰ کیلومتر تا بیمارستان منتقل شده و عمداً تا زمانی که هنوز زنده بوده، به بیمارستان‌های نزدیک‌تر منتقل نمی‌شود."

این بیانیه می‌افزاید: کاملاً روشن است که عناصر مشخصی از دولت از این حقیقت که تازه حالا روشن شده، آگاه بوده‌اند.

به گفته "توبی کادمن"، سرپرست تیم حقوقی گرنیکا ۳۷، عبدالله مرسی بعد از متهم کردن علنی برخی مقامات دولت به قتل پدرش، رئیس جمهور متوفی مصر که در ژوئن ۲۰۱۹ در دادگاه درگذشت، در ترس از دست دادن جانش به سر می‌برده است.

وی با اشاره به اینکه شرایط پیرامون این قتل در پرده‌ای از ابهام باقی مانده است، گفت: تعدادی سؤال هست که بی‌جواب مانده، اما اطلاعاتی که ما داریم ما را به این نتیجه می‌رساند که عبدالله به قتل رسیده است.

مرسی در نخستین انتخابات ریاست جمهوری دموکراتیک مصر در سال ۲۰۱۲، بعد از قیام مردمی که حسنی مبارک، رهبر دیرینه مصر را سرنگون کرد، انتخاب شده بود. 

وی یک سال بعد از حکومت، توسط ارتش مصر و از طریق کودتایی به دست عبدالفتاح السیسی، وزیر دفاع خودش که بعداً به ریاست جمهوری رسید، سرنگون شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99061813662
  • خبرنگار : 71605