دکتر محمود فتوحی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به مهمترین برنامه آموزشی دانشگاه صنعتی شریف در سال تحصیلی جاری اشاره و اظهار کرد: شروع کلاسها در سال تحصیلی جدید از ۲۹ شهریور ماه خواهد بود و برنامه کلی دانشگاه صنعتی شریف برای ترم جدید این است که آموزش در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به شکل مجازی صورت بگیرد و این تصمیم دانشگاه در خصوص نحوه آموزش دانشجویان در نیم سال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰ قطعی است.
دکتر فتوحی افزود: تقریبا در همه دانشکدهها یکسری استودیو مجهز شده تا چنانچه استادان بخواهند کلاس ترکیبی(آموزش مجازی و حضوری) برگزار کنند یا اینکه دانشجویان، بدون خوابگاه، مشتاق به حضور در دانشگاه باشند، امکان شرکت در کلاسها بصورت حضوری برایشان مهیا باشد. البته این کاملا به انتخاب استاد و دانشجو است و اجباری نیست چرا که مبنای آموزش در ترم آتی آموزش مجازی است و بطور کلی تعداد کلاسهای ترکیبی، بسیار اندک خواهد بود.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطر نشان کرد: کلاسهایی که به شکل ترکیبی برگزار می شوند در آن واحد که استاد، دروس خود را ارائه می دهد تعدادی از دانشجویان در کلاس حضور می یابند و تعدادی نیز از طریق مجازی آن کلاس را پیگیری میکنند.
دکتر فتوحی در خصوص نحوه آموزش واحدهای عملی دانشجویان نیز گفت: کلاس های عملی دانشجویان دانشگاه شریف همانند ترم گذشته برگزار خواهد شد به این شکل که برخی از آزمایشگاه های ما آموزش های ضروری خود را صورت مجازی و همراه با یک سری فیلم های آموزشی ارائه خواهند کرد. همچنان که ترم گذشته آموزش تمامی واحدهای عملی دانشجویان به این شکل ارائه شد و از مجموع ۳۴۹ درسگروه عملی در نیمسال مذکور حدودا ۹۸ درصد به شیوه مجازی برگزار شدند.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین تاکید کرد: قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان در ترم تحصیلی جدید و با مجازی شدن آموزش، همان قوانین و مقررات ترم گذشته است و فعلا تغییری در این قوانین ایجاد نشده است.
دکتر فتوحی همچنین از تجربه دانشگاه در ترم گذشته و امتیاز قابل قبول آموزش آنلاین در ارزیابی ها گفت.
به گفته وی، دانشگاه صنعتی شریف در طول ترم گذشته 1050 درس نظری داشته و به عبارتی تقریبا صد در صد دروس به صورت مجازی ارائه شدند. خوشبختانه عملکرد این دوره در ارزشیابیهایی که از کار و فعالیت دانشگاه از دانشجویان صورت گرفته شده، مثبت بوده است.
وی تأکید کرد که آموزش مجازی از ابعاد مختلف چه از نظر کیفیت ارائه و چه از نظر ارتباط متقابل استاد و دانشجو هرگز نمیتواند جایگزین آموزش حضوری شود ولی با توجه به شرایط ناخواستهای که بوجود آمده تلاش شده است تا فرایند آموزش، به بهترین شیوه ممکن به انجام برسد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف در پایان با تاکید بر این که امسال حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر دانشجوی جدید الورود در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری وارد دانشگاه شریف خواهند شد، گفت: در سال های قبل نیز همین تعداد دانشجو در دانشگاه پذیرش شدند و آموزش مجازی ما شامل تمامی دانشجویان از جمله دانشجویان جدید الورود خواهد شد اما کلاسهای آموزشی دانشجویان جدید با تاخیر برگزار خواهد شد. زمان برگزاری آن منوط به اعلام نتایج کنکور از سوی سازمان سنجش آموزش کشور است.
انتهای پیام