به گزارش ایسنا، محمود حبیبی درباره توزیع سیمکارتهای دانشآموزی گفت: فرآیند تولید سیمکارتهای دانشآموزی آغاز شده و اپراتورها پایکار آمدند و مکلف شدند که سیمکارتی به نام سیمکارت شاد را برای استفاده ایمن در فضای مجازی ارائه دهند تا از این طریق دلنگرانیهای خانوادهها هم کاسته شود.
وی درباره نقش اپراتورها توضیح داد: همکاران ما در حوزه اپراتورها برنامهریزی کردهاند و با جلسات متعددی که گذاشته شده و فرآیندی که طی شده، بهزودی ارائه سیمکارتهای دانشآموزی را شاهد خواهیم بود.
حبیبی بابیان اینکه سیمکارتهای دانشآموزی تنها به فضاهای مورد تائید آموزشوپرورش دسترسی خواهند داشت، گفت: این سیمکارت خاص استفاده کودکان و نوجوانان در فضای مجازی خواهد بود. قاعدتاً این سیمکارتها آن دسته از مخاطراتی که شامل استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است را، نخواهند داشت. قرار است ما در خصوص این سیمکارتها بهصورت White list عمل کنیم که دانش آموزان بتوانند به فضاهایی که مورد تائید است دسترسی داشته باشند.
وی ادامه داد: تلاش ما این است که دانشآموزان به محتواهای نامناسب دسترسی پیدا نکنند، همچنین سیاستهایی که وزارت آموزشوپرورش در نظر دارد، روی این سیمکارتها اعمال خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هیچ محدودیت سنی برای دریافت سیمکارتهای دانشآموزی وجود ندارد، گفت: دانشآموزان میتوانند بانام و مشخصات خودشان سیمکارت را خریداری کنند. ظاهراً آنطور که اعلام شده، وزارت ارتباطات محدودیت زیر ۱۸ سال برای دریافت سیمکارت را برداشته تا همه دانش آموزان از آن استفاده کنند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات گفت: سیم کارت شاد مانند سایر سیم کارتها ویژگیهای خاص خود را دارد و قابل شارژ توسط دانش آموزان است.
انتهای پیام